Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. mája 2016, 18:26
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Štvrtá kapitola strašidelného Insidious je na ceste! Uvidíme ju už budúci rok

FILMY A SERIÁLY INSIDIOUS
Uložiť Uložené

Jedna z najznámejších a najkvalitnejších hororových frančíz dostáva ďalšie pokračovanie.

Keď talentovaný James Wan v roku 2010 nakrútil prvé Insidious, zrejme ešte netušil, že sa snímka stane vo svojom žánri známou a vyslúži si ďalšie pokračovania. Duchársky film dokázal vystrašiť aj tých zdatnejších divákov a vďaka hustej atmosfére spôsoboval zimomriavky aj dlho po zhliadnutí. Wan spolu s jeho kamarátom zo strednej Leighom Whannellom neskôr vymysleli príbeh aj pre druhú časť a hlavné postavy sa opäť vrátili do temnej The Further, ktorá sa dodnes považuje za skvost, čo sa týka jednak praktických efektov, ale aj americkej hororovej produkcie. Dvojka taktiež zožala úspech a tvorcovia pomaly začali rozmýšľať o rozbehnutí celej série. Wan si však potreboval od hororov oddýchnuť a venoval sa Fast & Furious 7, pričom režisérsku stoličku prenechal práve Whannellovi, ktorý si na starosti zobral minuloročnú Kapitolu 3. Fanúšikovia tejto série si celkom zamilovali postavu Elise a Whannell sa teda rozhodol pre nakrútenie prequelu. Ten sa javil kvalitou o čosi slabší, ale napriek inému hereckému obsadeniu a trochu rozdielnemu príbehu verne ostával zarovno s predošlými snímkami.

Štvrtá kapitola strašidelného Insidious je na ceste! Uvidíme ju už budúci rok
Zdroj: 2.bp.blogspot.com

Ako to už býva, filmy, ktoré si poriadne zarábajú a majú verných divákov, dostávajú pokračovanie. Už budúci rok uvidíme Kapitolu 4 a tím tvorcov zostáva približne rovnaký. Trochu znepokojujúcou správou však je, že režírovať nebude ani Wan (ostáva pri produkcii s Orenom Pelim), ani Whannell (postará sa o scénár), ale Adam Robitel majúci za sebou len jeden priemerný béčkový horor The Taking of Deborah Logan. O obsadení ani príbehu sa zatiaľ nevie nič, ale premiéra je stanovená na 20. október 2017. Tešíte sa? 

Domov
Zdieľať
Diskusia