Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. apríla 2016, 20:38
Čas čítania 0:00
Miroslav K.

Slovensko je nádherná krajina, o čom ťa opäť presvedčí krásne video

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Daj si pauzu, pokojne sa usaď a vychutnaj si video, ktoré jednému patriotovi nahrnie slzy do očí.

S menom Matúš Lašan, vystupujúcim ako MLandscapes, ste sa mohli na našom webe stretnúť už viackrát (prvé video, druhé video). Svoju niekoľkoročnú a náročnú tvorbu poskladal do série videí s názvom Somewhere in Slovakia, kde nájdeme tie najkrajšie časozberné zábery z rôznych kútov našej malej, no malebnej krajiny. Dnes potešil svojich fanúšikov (vrátane nás) už tretím pokračovaním, ktoré je najrozsiahlejšie a kvalitou sa hravo vyrovná svojim predchodcom. Matúš odvádza svoju prácu svedomite a všetko, čo vytvorí môžeme zaradiť k tomu najlepšiemu, takže pokiaľ máš vášeň s ním pracovať, prednedávnom na svojej facebookovej stránke oznámil prípravu nového, zatiaľ najväčšieho projektu, no s jeho tvorbou potrebuje pomoc. Pokiaľ teda nemáš fotoaparát iba na okrasu a neštítiš sa zodrať nejedny tenisky, pokojne mu napíš.

Čo sa bližšie videa týka, nemáme slov. A myslíme, že tie sú teraz aj tak úplne zbytočné, takže na chvíľku zabudnime na všetky urážky, ktorými dennodenne nešetríme na adresu našej domoviny a vychutnajme si toto nádherné časozberné video, ktoré jedenému divákovi vyrazí dych. Ďakujeme Matúš a držíme palce pri ďalších podobných projektoch a videách!

Domov
Zdieľať
Diskusia