Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. februára 2016, 14:44
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Polonahý Tom Hardy a Ridley Scott budujú vlastné impérium v dramatickom seriáli Taboo

FILMY A SERIÁLY TABOO TOM HARDY
Uložiť Uložené

Nominácia na Oscara za The Revenant a šialený Max Hardymu nestačia. Pomaly pripravuje aj seriál Taboo.

Tom Hardy je nesmierne zaneprázdnený herec, o to viac je ale obľúbený a my sme radi, že aj docenený. Po nominácii na Oscara za rolu Fitzgeralda v The Revenant a mimoriadne úspešnom roku 2015 (nakoniec, v našom článku o roku 2015 v kocke sme ho zvolili za najlepšieho herca) servíruje prvý trailer pre zaujímavo vyzerajúcu drámu Taboo. Tú produkuje spoločne s Ridleym Scottom a na televíznej stanici FX by sme sa jej mali dočkať začiatkom roka 2017, keďže sa prvá, 8-dielna séria v Londýne stále len natáča. 

Dej hovorí o mužovi menom James Keziah Delaney (Tom Hardy), ktorý sa v roku 1814 vracia z dlhej a nebezpečnej cesty, ktorá ho navždy poznačila a zmenila. Z Afriky sa vracia do Londýna, kde prevezme rozpadávajúcu sa lodiarsku/rybársku spoločnosť po otcovi. Dlhé roky si ľudia mysleli, že je mŕtvy, no prišiel si po svoje právoplatné dedičstvo a taktiež má v záujme vybudovať veľkú spoločnosť, rovnako ako zapracovať na svojom osobnom živote. Nebude to však mať ľahké. Jeho nečakaný návrat spôsobí mnohým ľuďom na tvári vrásky a neostane to len pri zlých slovách a vyhrážkach. James bude mať čo robiť, aby prežil všetky tie sprisahania a podlé zrady, ktorými bude seriál Taboo nasiaknutý. Režíruje Kristoffer Nyholm, pričom sa Hardy stretáva so Stevenom Knightom už po tretíkrát (Locke, Peaky Blinders), tentoraz s Knightom čoby producentom. Zaujal vás prvý trailer? 

Domov
Zdieľať
Diskusia