Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. februára 2016, 18:04
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Google rozdáva 2 GB pre úložisko na e-maily, stačí obetovať pár minút

TECH DRIVE GOOGLE
Uložiť Uložené

Internetový gigant chce zlepšiť virtuálne zabezpečenie účtov naozaj zaujímavou formou. Ak si používatelia aktualizujú špecifické informácie, dostanú celkom nápomocnú odmenu.

Na počesť dňa internetovej bezpečnosti majú používatelia služieb spoločnosti Google možnosť získať 2 GB v ich osobnom úložisku Drive, ktorá je neodmysliteľnou súčasťou nesmierne obľúbeného Gmailu. Odmena sa pripočíta k súčasnej kapacite, akou disponujete (základná má 15 GB a je zdarma). Celý proces je navyše maximálne jednoduchý. Stačí navštíviť nastavenia súkromia vo vašom Google účte - kliknite na tento url odkaz - a potvrdiť aktuálne alebo doplniť nové informácie slúžiace napríklad na obnovovanie ukradnutého účtu. Týka sa preto aj dvoj-stupňového overenia či záložného e-mailu. Po úspešnom dokončení k vašej súčasnej kapacite automaticky pribudne pár gigabajtov navyše.

Google rozdáva 2 GB pre úložisko na e-maily, stačí obetovať pár minút
Domov
Zdieľať
Diskusia