Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. augusta 2015 o 19:49
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Odhodlaný parašutista si padák pripevnil pod kožu pomocou železných hákov

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Šialenec Josh si užil poriadnu dávku adrenalínu pri zoskoku z vyše sto metrového útesu.

Ľudí, ktorí majú za sebou zoskok padákom by sme už na svete našli celkom veľa. Stačí nabrať dostatok odvahy na pár sekúnd a potom si užívate let a pocit vtáčej voľnosti. Dopad necháte na náhodu a je vybavené. Existuje však človek, ktorý sa takýmto "klasickým" base jumpingom nestotožňuje a adrenalínovú záležitosť poňal po svojom, a to doslova. 

Josh Miramant sa rozhodol okoreniť si zoskok o poriadnu dávku bolesti. Padák si nechal svojím kamarátom pripevniť o vlastnú kožu pomocou hákov, ktoré, ako si budete môcť pozrieť vo videu, držia celú konštrukciu dostatočne pevne. Následne sa vyštverali na vrch 114 metrového útesu, kde otestovali odolnosť kože aj hákov. Asi nikto z nás si nechce predstaviť ten pocit, keď visel na padáku a spoliehal sa len na to, že ho vlastné telo nesklame. Podľa slov odvážneho jedinca bolo najbolestivejšou časťou práve vkladanie časti konštrukcie pod živú kožu, no jedných dychom dodáva, že aj napriek tomu bol šťastný. Slová sú v tejto situácii zbytočné, zároveň video neodporúčame úplne slabým povahám.

Domov
Zdieľať
Diskusia