Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júla 2024 o 10:36
Čas čítania 0:40
Radka Klučárová

Obaja by chceli veľa pridať, ale rozpočet nie je nafukovací, hovorí Neruda o odvete Vémola vs Végh

ŠPORT ATTILA VÉGH KARLOS VÉMOLA MMA SPRÁVY Z DOMOVA SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Po turnaji Oktagon 58 na pražskom Edene je stav medzi Vémolom a Véghom 1 : 1. O šampiónovi by mohol rozhodnúť tretí zápas.

Podľa predpokladov by sa tretí zápas Karlosa Vémolu a Attilu Végha mohol uskutočniť budúce leto. Ovplyvniť by ho však mohli finančné požiadavky hlavných aktérov, píše portál sport.cz.

„Trilógii sme veľmi blízko, teraz už teoreticky poznáme aj dátum, kedy by to mohlo byť. Ešte sa musíme dohodnúť na financiách. Obaja sú pri chuti, chceli by väčšie výplaty, ale my vieme, čo si môžeme dovoliť. Budeme sa musieť rozumne dohodnúť. To je to posledné, čo nám chýba k tomu, aby bol zápas istý,“ priblížil organizátor Oktagonu Pavol Neruda.

Podľa dostupných informácií by odmena bojovníkov za odvetu určite presiahla sumu 100-tisíc eur. Odhady hovoria, že výsledná cifra by sa v realite mohla zastaviť až na 200- až 300-tisíc eurách.

„Musíme však nájsť nejaký stred, pretože každá strana má trochu iné predstavy. Môže sa tiež stať, že niekto neustúpi a nedohodneme sa. Teraz sme od bojovníkov dostali prvé nástrely, chceli by veľa pridať, ale rozpočet nie je nafukovací. Česko a Slovensko majú nejaký limit toho, koľko peňazí dokážeme vygenerovať,“ uviedol Neruda na margo odmien.

VÉMOLA VÉGH
Zdroj: OKTAGON MMA
Domov
Zdieľať
Diskusia