Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. októbra 2014, 10:57
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Horor SAW sa dočká 8. časti!

FILMY A SERIÁLY HOROR SAW
Uložiť Uložené

Pri príležitosti 10. výročie série a opätovnému nasadeniu do kín sa producenti rozhovorili aj o ďalšej časti. Rozhodne dorazí a pripraví ju James Wan!

Sériu SAW pozná pravdepodobne každý jeden z nás. Začalo to výborne, no s pribúdajúcimi sequelmi sa kvalita a vlastne aj atraktivita filmov čoraz viac znižovala. Navyše som už po 4. či 5. časti mal v príbehu veľký bordel. Posledný sequel, v poradí siedma snímka o sociopatovi Jigsawovi prišla v roku 2010 a sľubovala veľké finále. Úspech sa ale nedostavil v požadovanej kvalite. Každý ale očakával, že ďalšej snímky sa nedočkáme. Omyl!

Pri príležitosti 10. výročia prvého filmu a spätného uvedenia do kín sa producenti rozhovorili o budúcnosti série. Údajne všetky rokovania prebiehajú hladko a ako James Wan (režisér jednotky), tak aj Leigh Whannel (scenárista, tiež si zahral v pôvodnom filme) majú v dobe natáčania dosť času a obaja 8. časť natočiť chcú. Máme sa jej dočkať v roku 2016. Myslíte, že je vôbec potrebná?

Domov
Zdieľať
Diskusia