Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. septembra 2011, 13:23
Čas čítania 0:00
refresher team

Rozhovor: Rytmus aka All Kind of Music

REFRESHER
Uložiť Uložené

Fenomém na rozhovore pre REFRESHER.sk.

Jedna z najväčších požiadaviek, čo ste na nás vy čitatelia mali, nebola zmena dizajnu, pridanie rubriky alebo niečo podobné, ale rozhovor s Rytmusom. A keďže vás máme radi, tak sme sa posnažili a v spolupráci s OMGfilms prinášame rovno videorozhovor.

Po nekonečných naťahovaniach, prepísaných otázkach a veľkej dávky snahy, spolupráce a štastia sa to konečne podarilo. REFRESHER.sk má rozhovor s Patrikom Vrbovským. Je veľmi ťažké ťahať z rappera odpovede pred vydaním albumu, zvlášť, keď je to interpret, ktorý predáva najviac na Slovensku, vie ako album promovať (čoho súčasťou je neprezradzovať zbytočne veľa pred releasom) a hlavne je najvyťaženejší a najžiadanejší na území Slovenskej republiky. Dúfame, že sa nám podarilo vypáčiť z Rytmusa niečo, čo ste ešte nevedeli a že našu snahu oceníte.


V rozhovore padli klasické otázky o novom albume, slovenskej scéne, móde, Superstar a nevynechali sme ani najdôležitejšiu otázku života, či nosí trenky, alebo slipy. V niektorých prípadoch sa nám dostalo "klasickej" odpovede (áno, nie), čo sme aj čakali, ale viete ako sa hovorí, lepšie niečo ako nič. 

Ak ťa žiadna z týchto vecí nezaujíma, vychutnaj si aspoň pohľad na nový Mercedes poprípade nejaký ten drifting (dúfam, že som to správne nazval) so štýlovým Mini Cooperom, či zábery z Rytmusových koncertov. Užite si :)

Domov
Zdieľať
Diskusia