Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
včera 2. októbra 2024 o 16:37
Čas čítania 0:43
Radoslava Juračková

Do kín prišiel jeden z najbrutálnejších hororov všetkých čias. Diváci odchádzajú počas premietania

FILMY A SERIÁLY BRUTÁLNE HORORY HOROR HORORY
Uložiť Uložené

Trailer vôbec nenaznačuje, že by snímka mohla byť taká drastická.

Nový horor The Substance v hlavnej úlohe s Demi Moore je taký brutálny, že diváci odchádzajú z kín. Podľa mnohých nič podobné doposiaľ nevideli a zo sály museli odísť.

Snímka mapuje život herečky v strednom veku, ktorá podľahne tlaku spoločnosti a rozhodne sa užívať rôzne prípravky na to, aby vytvorila svoju mladšiu verziu. Tú stvárňuje Margaret Qualley, známa zo seriálu Maid.

Ako píše denník The Independent viacerí filmoví kritici vo svojich hodnoteniach vyzdvihli, že diváci vo veľkom zo sál odchádzali. Film je veľmi explicitný a jeho trailer nenaznačuje, že by mohol byť tak brutálny.

Upútavka je spracovaná veľmi sofistikovane a je len malou ochutnávkou toho, čo ťa pri sledovaní čaká. Snímka mala premiéru na festivale v Cannes, kde získala ocenenie za najlepší scenár.

Pod trailerom na platforme YouTube diváci zdieľajú svoje pocity po zhliadnutí celého filmu. „Trailer filmu nezodpovedá. Nemáte ani tušenie, čo sa bude diať. Je to jeden z najšialenejších filmov, aké som videl za 32 rokov môjho života. Reálne som odišiel z kina a sadol som si na lavičku, kde som bol 15 minút bez slov,“ píše jeden používateľ.

Domov
Zdieľať
Diskusia