Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Nyx Professional Make-Up.
dnes 25. septembra 2024 o 10:30
Čas čítania 1:13
Sponzorovaný obsah

„Môj typ sú výrazne starší, zrelí muži.“ Teri Pallová o osobnom živote, cieľoch a začiatkoch na Instagrame (MAKE-UP & GOSSIP)

OSOBNOSTI INFLUENCERI MAKE-UP MAKE-UP & GOSSIP OSOBNOSTI
Uložiť Uložené

Okrem iného nám prezradila, koho zo slovenských influencerov sleduje najradšej.

Do najnovšej epizódy šou Make-Up & Gossip zavítala 22-ročná influencerka a fashionistka Teri Pallová. V tomto diele sa dozvieš, ako si Teri robí svoje typické líčenie s jemnou linkou a umelými mihalnicami.

Pred samotným líčením Teri prezradila, že medzi jej must-have produkty patrí hrebeň, žuvačky a balzam na pery. Ďalšou vecou, bez ktorej nevyjde von, sú kľúče od auta: „Auto sú pre mňa moje nohy, ja bez auta nejdem ani vyhodiť smeti.“

Prvým krokom k tomuto looku je ľahké SPF a kvalitná podkladová báza. Linda odporúča NYX Professional Makeup Plump Right Back Plump Serum And Primer, ktorý je vhodný pre všetky typy pleti. Potom prejdi na make-up, ktorý si zapracuješ hubkou na celú tvár a krycí korektor pod očné viečka. 

Ďalším krokom sú líčka, ktoré si zvýrazni s bronzerom. Lindin tip je paletka NYX Professional Makeup Highlight & Contour PRO s ôsmimi odtieňmi, ktorá ti vyčaruje kontúry raz-dva. S touto paletkou si aj rozjasníš čelo, bradu, nos a lícne kosti. Prejdi na obočie, ktoré si prečeš a zafixuj fixačným gélom.

Najvýraznejším prvkom tohto líčenia sú oči. Teri vysvetlila, že si linku maľuje s čiernym tieňom, ktorý si na očné viečka nanesie malým guľatým štetcom, popri mihalniciach od polky do konca oka. S tým istým tieňom a malým skoseným štetcom si nakreslí ostrý tvar linky. Pre ešte zvodnejší pohľad si Teri dáva maskaru a umelé mihalnice.

Celý look si zafixuj fixačným sprejom NYX Professional Makeup Makeup Setting Spray Matte.

Fixačný sprej Nyx professional makeup

Počas líčenia Lindu zaujímalo, či má naša hostka priateľa a ako podľa nej vyzerá ideálny muž: „Priateľa momentálne nemám. Môj typ muža je jednoducho muž. Mám rada starších, vyzretých mužov, ktorí už majú niečo odžité a nevymýšľajú.“ V tomto diele sa tiež dozvieš, ako vyzerá bežný deň Teri, ktorú slovenskú influencerku sleduje najradšej, kde nakupuje a čo si dala na sebe kozmeticky upraviť.

Domov
Zdieľať
Diskusia