Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. augusta 2024 o 16:00
Čas čítania 0:38
Jela Vážanová

Populárny český raper je v nemocnici. Kvôli zdravotnému stavu zrušil nadchádzajúce koncerty

OSOBNOSTI ČESKO NEMOCNICA OSOBNOSTI
Uložiť Uložené

Post z nemocnice od rapera Rohonyho vyvolal množstvo dohadov.

Vychádzajúca hviezda českej rapovej scény Rohony zverejnil na svojom Instagrame príspevok z nemocničného lôžka. V poste oznamuje svojim fanúšikom, že ruší nadchádzajúce koncerty kvôli zdravotnému stavu. 

„Mrzí ma to, ale na niekoľkých blízkych shows sa teraz neuvidíme. Musím sa dať do kopy. Vidíme sa čoskoro. Makám na tom,“ napísal do popisu.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Rohony (@10vpoli)

Celým menom Adam Rohony je raper a futbalista, ktorý prerazil na českej hiphopovej scéne v roku 2023 so svojím albumom Superfly. Jeho tvorba čerpá inšpiráciu z dedinského života a hudby z kulturákov. Je aktívny aj na TikToku a HeroHero, kde natáča komediálny seriál Návrat kráľa o svojom návrate na futbalové ihrisko.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Rohony (@10vpoli)

Dôvody hospitalizácie Rohonyho zatiaľ nie sú jasné. V komentároch sa preto rozprúdila debata o tom, čo sa vlastne raperovi stalo.

Podľa portálu Antiyoutuber.cz sa ešte z festivalu na Zrće vrátil v poriadku. K jeho zraneniu tak pravdepodobne došlo až v Česku. 

Domov
Zdieľať
Diskusia