Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. augusta 2024 o 9:57
Čas čítania 0:51
Karolína Uličná

FOTO: Farmár týždňa zažije luxus, súťažiaci budú žiť so zvieratami. Takto bude vyzerať nová Farma 16

FILMY A SERIÁLY FARMA REALITY ŠOU TELEVÍZIA MARKÍZA
Uložiť Uložené

Statok je rozdelený na tri časti – dom farmára a spoločný priestor, luxusné Kúrie a drevený Chliev.

Populárna reality šou Farma štartuje už budúci týždeň. Markíza tak postupne odhaľuje súťažiacich aj pravidlá hry. Po novom ukázali aj zábery nového statku, ktorý sa nachádza v prostredí Považského Inovca a bude na istý čas domovom pre 17 súťažiacich.

Luxus, Kúrie a Chliev

Ako informuje Markíza, areál je stavaný presne tak, ako určujú nové pravidlá. Na jednej strane chliev, na druhej kúrie. Statok je rozdelený na tri časti. Prvou je kuchyňa a dom farmára týždňa a spoločný priestor, ktorý však nie je dokončený.

Ďalšia budova je „Kúria“, ktorá je zariadená kúpeľňou, terasou a pohodlnými posteľami v spálni. Na druhej strane je však „Chliev“, ktorý je presným opakom. Sprcha s plechovou strechou je umiestnená vonku. Farmári v budove však nebudú sami, pod nimi sú umiestnené zvieratá.

Farma 16 príbytokFarma 16 príbytokFarma 16 príbytokFarma 16 príbytok
Zobraziť galériu
(7)

Rôznorodí súťažiaci

Farma už zverejnila aj kompletný zoznam všetkých súťažiacich. Okrem známych tvárí z predošlých častí reality šou (Karin Hegedüs Dvořáková, Stanka Klčová, Minh Nguyen Anha, Adam Rohárik), o výhru zabojuje aj influencerka Lenka Tejbusová, ošetrovateľka zvierat či manažér fasfoodu.

Odporúčané
Markíza zverejnila prvých súťažiacich na novej Farme 16. Vrátia sa viaceré známe tváre Markíza zverejnila prvých súťažiacich na novej Farme 16. Vrátia sa viaceré známe tváre 14. augusta 2024 o 13:11

Veľkým prekvapením je exotická Sandra, ktorá dlhé roky žije v Londýne. Na Farmu 16 prišla zmeniť svoj život: „Môj životný štýl je iný, ja ani nevarím, každý deň som v reštaurácii, pracovala som v móde a teraz som lifestyle a wellness redaktorka, môžu ma preto podceňovať,“ uviedla v rozhovore pre Markízu.

Sandra Benková
Zdroj: TV Markíza
Domov
Zdieľať
Diskusia