Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
14. augusta 2024 o 13:11
Čas čítania 0:46
Karolína Uličná

Markíza zverejnila prvých súťažiacich na novej Farme 16. Vrátia sa viaceré známe tváre

FILMY A SERIÁLY FARMA REALITY REALITY ŠOU TELEVÍZIA MARKÍZA
Uložiť Uložené

Farmári, ktorí už v minulosti absolvovali túto reality šou, musia prejsť tajnú misiu, až tak sa stanú skutočnými súťažiacimi.

Úspešná televízna šou Farma sa po roku opäť vracia na obrazovky TV Markíza. V 16. sérii drsnej reality šou čakajú divákov nové, ale aj staré tváre Farmy. Na obrazovky príde už 2. septembra.

Hneď prvá oficiálna informácia bude pre fanúšikov Farmy poriadne veľkou novinkou. V novej sérii totižto dostanú druhú šancu štyria výrazní bývalí súťažiaci, informuje Markíza.

Súčasťou 16. Farmy bude bývalá účastníčka z Farmy 10 Karin Hegedüs Dvořáková, Stanka Klčová (Farma 13), Minh Nguyen Anha (Farma 14) a Adam Rohárik (Farma 15). Aby to nemali o nič jednoduchšie, na začiatku si títo štyria súťažiaci budú musieť prejsť „tajnou misiou“. Musia zvládnuť sériu úloh, pri ktorých sa nesmú prezradiť. Až vtedy sa stanú reálnymi hráčmi.

„Koncept, že sa na statok vrátia exfarmári, je pre nás úplne nový. Mali sme už v minulosti celebrity, toto je však niečo úplne iné. Štyria vybraní bývalí súťažiaci sú výraznými a obľúbenými osobnosťami a veríme, že budú pre divákov atraktívni. Každý z nich zažil inú Farmu, iné pravidlá a bude veľmi zaujímavé porovnávať, ako si budú počínať s novým nastavením, pravidlami, ľuďmi a celkovým životom na Farme 16,“ priblížil bližšie tému novej série jeden z režisérov Lukáš Kodoň.

Farma 16Farma 16Farma 16Farma 16
Zobraziť galériu
(5)
Domov
Zdieľať
Diskusia