Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Maybelline New York.
28. augusta 2024 o 9:00
Čas čítania 0:54
Sponzorovaný obsah

„Reklamu na erotické pomôcky by som nikdy nerobila.“ Karina Qayumová o hereckej kariére aj práci influencerky (MAKE UP & GOSSIP)

MÓDA HEREČKY MAKE-UP MAKE-UP & GOSSIP SLOVENSKÉ HEREČKY
Uložiť Uložené

Slováci ju poznajú ako rozkošné dievčatko z Oteckov. Aké bolo jej dospievanie počas natáčania a čo plánuje ďalej?

V najnovšej epizóde Make-up & Gossip sa v kresle po Lindinom boku objavila influencerka a herečka Karina Qayumová. V úvode sa porozprávali o tom, čomu sa Karina momentálne venuje a koľko zahraničných followerov sleduje jej tvorbu na sociálnych sieťach.

Ešte predtým, ako sa Karina pustila do prirodzeného letného líčenia, ukázala Linde svoje must-have stálice svojej kabelky. Lindu prekvapilo, že u Kariny nesmie chýbať výživný nočný krém, ktorý Karina používa ako balzam na pery. Ďalej naša hostka nedá dopustiť na fixačný gél na obočie.

Líčeniu v podaní Kariny predchádza aplikácia SPF-ka, ktoré zároveň nahrádza podkladovú bázu pod make-up. Následne si naniesla make-up s vysokým krytím, ktorý na pleti zmiešala s korektorom Maybelline SuperStay Active Wear. Celú pleť si potom zapúdrovala.

Líčka Karina zvýraznila lícenkou v tyčinke, ktorú zafixovala púdrovou lícenkou. Linda stavila na svoju obľúbenú gélovo-krémovú lícenku Maybelline Face Studio Cheek Heat. Následne dievčatá prešli na očné tiene.

Z paletky vybrali nude odtiene pre prirodzený efekt. Po tom, ako si Karina upravila obočie, pustila sa do pier. Ukázala nám svoje obľúbené lip combo pozostávajúce z balzamu, ceruzky a lesku s trblietkami. Linda siahla po overenej istote v podobe dlhotrvajúceho tekutého rúžu Maybelline SuperStay Vinyl Ink.

Okrem návodu na prirodzený letný look sa dozvieš, ako sa dievča zo športovej rodiny dostalo k herectvu, aké bolo dospievanie počas natáčania seriálu Oteckovia, či to, aký názor má Karina na módne či beauty trendy.

Domov
Zdieľať
Diskusia