Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. augusta 2024 o 18:02
Čas čítania 0:25
Jela Vážanová

Film o Mikulášovi Černákovi bude rozdelený na dve časti. V januári príde do kín druhá časť, tvorcovia zverejnili jej názov

FILMY A SERIÁLY MIKI SLOVENSKÉ FILMY
Uložiť Uložené

Veľkofilm inšpirovaný skutočnými udalosťami z mafiánskeho podsvetia bude mať pokračovanie.

Prvý diel o mafiánskom bosovi Mikulášovi Černákovi Miki príde do slovenských kín vo štvrtok 15. augusta. Druhý diel s názvom Černák uvidíš už budúci rok v januári.

Miki je dlho očakávaný slovenský triler, ktorý opisuje príbeh bývalého bosa slovenského podsvetia. Film zasadený do 90. rokov bol natáčaný na takmer 50 lokáciách vrátane patológie či v bratislavských erotických salónov. 

Autenticitu filmu podčiarkuje nielen využitie dobových áut a kostýmov, ale aj konzultácia hlavného herca Milana Ondríka, ktorý Černáka navštívil priamo vo väzení. Viac sa o ich rozhovoroch dočítaš v našom interview. O Mikim sme sa rozprávali aj s režisérom Jakubom Kronerom a hercom Dušanom Cinkotom, ktorý stvárnil pravú ruku mafiánskeho bosa. 

Odporúčané
Milan Ondrík o Černákovi: Až po ceste autom z väznice som si uvedomil, s kým som sa tam skamarátil a „bratríčkoval“ (Rozhovor) Milan Ondrík o Černákovi: Až po ceste autom z väznice som si uvedomil, s kým som sa tam skamarátil a „bratríčkoval“ (Rozhovor) 5. novembra 2023 o 9:30
Domov
Zdieľať
Diskusia