Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
včera 18. septembra 2024 o 16:23
Čas čítania 0:37
Jela Vážanová

Robert Pattinson prichádza o končatiny v novom traileri na sci-fi film Mickey 17. Stojí za ním režisér Parazita

FILMY A SERIÁLY SCI-FI FILMY SCIFI
Uložiť Uložené

Štúdio Warner Bros. predstavilo trailer na sci-fi novinku od oscarového režiséra Bonga Joon Ho.

Sci-fi thriller je založený na knihe Mickey7 od Edwarda Ashtona z roku 2022. Hlavnú rolu stvárňuje Robert Pattinson ako Mickey Barnes, ktorý je súčasťou tímu na kolonizáciu ľadovej planéty. Keď Mickey zahynie pri misii, vytvorí sa jeho nová verzia, ktorá si uchováva väčšinu spomienok.

Okrem Pattinsona, ktorý v traileri na naloženú sci-fi novinku prichádza o končatiny a opakovane zomiera, sa vo filme objavia aj herecké hviezdy ako Steven Yeun, Naomi Ackie, Toni Collette a Mark Ruffalo.

Premiéru filmu Mickey 17 niekoľkokrát tvorcovia odložili. Pôvodne film plánovali na marec 2024, no nakoniec ho posunuli na január 2025. Podľa Variety to urobili, aby zabezpečili formát IMAX a dodatočný čas na dokončenie filmu, ktorý ovplyvnili hollywoodske štrajky a zmeny v produkcii.

Mickey 17 je pre Bonga dôležitým krokom po jeho veľkolepom úspechu s filmom Parazit, ktorý ako prvý cudzojazyčný film v histórii získal Oscara za najlepší film. Dlhoočakávaný film Mickey 17 bude mať premiéru v kinách 31. januára 2025.

Domov
Zdieľať
Diskusia