Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
2. augusta 2024 o 16:02
Čas čítania 0:42
Karolína Uličná

Charli XCX a Billie Eilish predstavili nový remix na pesničku Guess. Má vulgárny text aj videoklip, no ľudia ho milujú

OSOBNOSTI BILLIE EILISH BILLIE EILISH – NOVINKY SPEVÁCI A SPEVÁČKY
Uložiť Uložené

V novom videoklipe sa objavujú polonahí ľudia a obrovské množstvo dámskej bielizne. Darujú ho organizácií, ktorá zbiera podprsenky a hygienické potreby pre ženy bez domova.

Charli XCX vydala ďalší Brat remix. Tentoraz si prizvala Billie Eilish na novú verziu piesne Guess, ktorej pôvodnú verziu speváčka vydala pred mesiacom. Nový remix je druhou skladbou zo zeleného albumu Brat, ktorá dostala remixovanú edíciu s hosťujúcou hviezdou, informuje Rolling Stone.

Charli a americký spevák The Dare, s ktorým už dlho spolupracuje, vo videu usporiadavajú večierok v obývačke predtým, ako si Eilish prerazí cestu cez stenu traktorom. Celý nový remix má vulgárny text aj videoklip, ktorý režíroval Aidan Zamiri. Video obsahuje veľa dámskej spodnej bielizne. Dokonca tak veľa, že umelkyne sú na videu stvárnené, ako stoja na hore vytvorenej zo spodného prádla.

Ako informuje Pitchfork, všetká spodná bielizeň uvedená v tejto skladbe bola následne darovaná organizácii „I Support the Girls“, ktorá podľa svojej webovej stránky zbiera a distribuuje základné položky vrátane podprseniek, spodnej bielizne a produktov menštruačnej hygieny. Pomáhajú sociálne znevýhodneným ženám aj ženám bez domova.

Odporúčané
Samo Tomeček o pilotovaní: Počas jedného letu som sa takmer zabil. Odvtedy viac premýšľam nad tým, čo tu po sebe zanechám Samo Tomeček o pilotovaní: Počas jedného letu som sa takmer zabil. Odvtedy viac premýšľam nad tým, čo tu po sebe zanechám 1. septembra 2024 o 9:30

Nový remix zverejnila na svojom Youtube kanáli Charli včera (1. augusta) a aktuálne má už viac ako 2 milióny zobrazení. Je teda jasné, že ich spolupráca bola veľmi očakávaná a žiadaná.

Domov
Zdieľať
Diskusia