Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
8. júla 2024 o 17:20
Čas čítania 0:59
Radoslava Juračková

Reštaurácia v obľúbenom chorvátskom letovisku získala prestížne ocenenie. Je prvá s dvomi michelinskými hviezdami v krajine

GASTRO CESTOVANIE CHORVÁTSKO GASTROPRIEMYSEL
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Degustačné menu v luxusnej reštaurácii ťa vyjde poriadne draho.

Reštaurácia vo vyhľadávanej destinácii sa teší nevídanému úspechu. Ako prvá v krajine získala až dve michelinské hviezdy. Prestížnym ocenením sa môžu pýšiť viaceré prevádzky v krajine, no všetky doposiaľ získali len jednu hviezdu.

Reštaurácia Agli Amici sa nachádza v prímorskom mestečku Rovinj na Istrii. Na svojom webe sa prevádzka chválila tým, že svoju prvú michelinskú hviezdu získala už po 3 mesiacoch od otvorenia. Podnik svoje brány otvoril v roku 2021. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Agli Amici Rovinj (@agliamicirovinj)

 

Nenájdeš tu klasické menu a výber z desiatok rôznych pokrmov. Ponuku majú zverejnenú aj na webe a vybrať si môžeš z dvoch degustačných menu. Každé z nich sa skladá zo siedmich chodov. Drahšia alternatíva ťa vyjde na 170 eur a lacnejšia na 160 eur. K menu si môžeš kúpiť aj alkoholické a nealkoholické nápoje. Ich výber však musíš nechať na obsluhe. Ku každému menu ponúkajú výber alkoholu za 85 eur na osobu a nealkoholické drinky za 55 eur na osobu.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Agli Amici Rovinj (@agliamicirovinj)

Reštaurácie s michelinskou hviezdou nájdeš naprieč celým Chorvátskom. V Rovinji môžeš okrem Agli Amici navštíviť ešte jednu. Reštaurácia Monte má však zatiaľ len jednu hviezdu. Rovnako na tom je reštaurácia v historickom Dubrovníku s názvom 360º, Pelegrini v Šibeniku, Noel v Záhrebe, Boškinac v Novalji, LD Restaurant na ostrove Korčula, reštaurácia Nebo v Rijeke, Alfred Keller v Mali Lošinj a Korak v Jastrebarsku.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Agli Amici Rovinj (@agliamicirovinj)

Domov
Zdieľať
Diskusia