Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
14. júla 2024 o 10:48
Čas čítania 0:27
Barbora Fábryová

McDonald’s tento rok otvorí najmodernejšiu prevádzku. Hľadá zamestnancov, ktorým ponúka plat od 1200 eur

SLOVENSKO MCDONALD’S
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Reťazec plánuje prevádzku otvoriť už v októbri 2024.

Reťazec reštaurácií McDonald’s plánuje v Bratislave otvoriť najmodernejšiu prevádzku neďaleko obchodného centra Bory. Pôjde o druhú reštauráciu v tejto lokalite a otvoria ju v októbri 2024.

Prevádzka zriadi v reštaurácii okrem tradičného McDrive či rýchlonabíjacích staníc pre elektromobily aj ekologické prvky, ako je zelená strecha, informujú Hospodárske noviny. Podľa inzerátu na portáli Profesia.sk pôjde o najmodernejšiu prevádzku na Slovensku.

Hľadajú zamestnancov

Reťazec hľadá do novej prevádzky zamestnancov. Ponúka im plat od 1 200 eur a množstvo výhod a benefitov, ako je zľava na jedlo, program Multisport či príspevok 200 eur pri uzavretí manželstva či narodení dieťaťa.

„McDonald’s otvára novú najmodernejšiu reštauráciu na Slovensku. Preto hľadáme nových kolegov, ktorí sa k nám pridajú,“ píšu v inzeráte.

McDonald's
Zdroj: McDonald’s Slovakia
Domov
Zdieľať
Diskusia