Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
1. júla 2024 o 13:56
Čas čítania 0:32
Anna Vondráková

Najočakávanejší film tohto roka zverejnil nový trailer. Deadpool a Wolverin predstavujú známeho záporáka

Najočakávanejší film tohto roka zverejnil nový trailer. Deadpool a Wolverin predstavujú známeho záporáka
FILMY A SERIÁLY DEADPOOL & WOLVERINE
Uložiť Uložené

Na plátno sa vráti Sabretooth, známy najmä zo série X-Men. Už prvý trailer trhal rekordy sledovanosti.

Očakávaná marvelovka Deadpool & Wolverine príde do kín už v júli tohto roku. Ryan Reynold ako Deadpool a Hugh Jackman ako Wolverine budú hlavnou dvojicou v pripravovanom filme. V ďalších úlohách sa k nim pridajú Leslie Uggams či Emma Corrin.

„Kto je ďalší?“ pýta sa Wolverine v najnovšom traileri. Na jeho prekvapenie odpoveďou nie je nikto iný ako jeho starý priateľ Sabretooth. Stretol ho vo filme X-Men z roku 2000, pripomína server Deadline. Opäť ho stvárni Taylor Mane.

Film je jedným z najočakávanejších filmov tohto roka, pričom už len prvý zverejnený trailer k filmu trhal rekordy sledovanosti. Za 24 hodín ho videlo neuveriteľných 365 miliónov divákov, čím sa stal najsledovanejším v histórii. Prekonal tak dovtedajšieho držiteľa rekordu, film Spider-Man: Bez domova (Spider-Man: No Way Home) z roku 2021, ktorý za rovnaký čas videlo približne 355,5 milióna ľudí.

Domov
Zdieľať
Diskusia