Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. júna 2024 o 9:50
Čas čítania 0:53
Eva Thonhauserová

Ďalšie dieťa Angeliny Jolie a Brada Pitta sa chce vzdať otcovho priezviska. Žiadosť prichádza v kontexte rozvodu rodičov

ZAHRANIČIE ANGELINA JOLIE BRAD PITT SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Od priezviska Pitt sa v minulosti snažili odkloniť aj jej dve sestry.

Herečka a dcéra hollywoodskych hviezd Angeliny Jolie a Brada Pitta Shiloh Nouvel Jolie-Pitt sa chce oficiálnou cestou zbaviť priezviska po otcovi. Na losangeleský súd podala žiadosť o vyškrtnutie priezviska Pitt zo svojho mena, upozorňuje BBC

Žiadosť o zmenu priezviska prichádza v súvislosti s vývojom rozvodového konania medzi jej rodičmi. Tieto právne kroky podnikla Shiloh tak, aby sa v deň svojich 18. narodenín (27. mája) volala už len Shiloh Jolie.

Priezvisko po otcovi prestali používať aj jej sestry 

Shiloh je tretie najstaršie dieťa zo šiestich detí bývalej dvojice. Od priezviska Pitt sa snažili odkloniť aj jej dve sestry. Tie si však priezvisko po otcovi len prestali uvádzať na verejných podujatiach. Shiloh je tak prvá zo súrodencov, ktorá podala oficiálnu žiadosť o zákonnú zmenu mena. 

Jej sestra Vivienne napríklad v minulosti vypustila priezvisko Pitt pri uvedení jedného predstavenia, kde účinkovala. Druhá sestra Zahara sa pri vstupe do vysokoškolského sesterstva predstavila len ako Zahara Marley Jolie.

Komplikovaný rozvod 

Hollywoodska dvojica mala svadbu v auguste 2014. Angelina Jolie podala žiadosť o rozvod s Bradom Pittom v septembri 2016 po incidente, pri ktorom ju podľa jej slov Pitt chytil za hlavu a napadol ich dve deti v lietadle.

Odporúčané
Slovenky nám prezradili, čo najhoršie im babky vyviedli: Táni strčila mydlo do zadku, Rebeke ponúkla peniaze za rozchod s frajerom Slovenky nám prezradili, čo najhoršie im babky vyviedli: Táni strčila mydlo do zadku, Rebeke ponúkla peniaze za rozchod s frajerom 29. júla 2024 o 9:30

Herečka taktiež tvrdí, že Pitt počas letu z Francúzska do Los Angeles rodinu slovne urážal a oblial ich alkoholom. On tieto obvinenia odmieta. Pár je v súčasnosti zapojený do viacerých právnych sporov. 

Ilustračná fotka.
Ilustračná fotka. Zdroj: X (@forumgossipbr)
Domov
Zdieľať
Diskusia