Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Tento článok je vytvorený v rámci mediálnej spolupráce so spoločnosťou OKTAGON.
17. apríla 2024, 15:00
Čas čítania 1:21

Shem Rock: „Toto nie je hra, ja sa ťa snažím zabiť.“ Kontroverzný zápasník varuje svojho oponenta pred OKTAGONOM 56

ŠPORT BOJOVÉ ŠPORTY MMA OKTAGON MMA OSOBNOSTI ŠPORT
Uložiť Uložené

Zápas si vychutnáš už v sobotu 20. apríla.

Po zrušenom novembrovom zápase vyzýval jedného potenciálneho protivníka za druhým. Shem Rock (9-1-1) oslovil takmer celú ľahkú divíziu OKTAGON MMA, no do klietky s ním pre jeho kontroverznú povahu aj tak nechcel nik vstúpiť. Napokon sa však o slovo sám prihlásil nováčik pod žlto-čiernou vlajkou Stefano Catacoli (7-1), ktorý sa Shem Rockovi postaví zoči-voči 20. apríla na turnaji OKTAGON 56.

25-ročný britský zápasník sa zdokonaľuje pod vedením Brada Picketta. Uznávaný kouč pozná veľmi dobre oponenta svojho zverenca. Obaja totiž zastávali roly trénerov v anglicko-írskom vydaní reality šou OKTAGON Výzva. „Určite mu hovorí o mojich schopnostiach, takže viem, že ma budú brať vážne. Nikdy nezápasil s niekým ako ja. Trénujem s prvotriednymi atlétmi. Zabijakmi sa to tu iba hemží. Latka je naozaj vysoko,“ nepochybuje o svojich kvalitách sebavedomý Shem Rock. 

Naproti nemu sa Stefano Catacoli, ktorý je šampiónom organizácie FightStar Championship, ukázal česko-slovenským fanúšikom vo výbornom svetle. V Ostrave zdolal po jednomyseľnom rozhodnutí tamojšieho miláčika a skúseného matadora Jana Širokého (13- 17). Teraz je pripravený dokázať, že patrí medzi elitu váhovej kategórie. „Ľudia ho preceňujú a dokážem im to. Tento chlapec rád rozpráva nezmysly, takže ho umlčíme. Je to najväčší zápas mojej kariéry. Mnoho ľudí zistí, kto som,“ namotivovane hovorí Stefano Catacoli. 

Oboch zápasníkov spája fakt, že v doterajšej kariére zaváhali jediný raz. Preto sa môžu popýšiť sľubným skóre. Nikto si predsa nechce svoju priaznivú vizitku pohoršiť. „Myslím, že v jeho štýle je pár trhlín, ktoré dokážeme využiť. Mám špeciálnu motiváciu, pretože pokiaľ zvíťazím, zmení sa mi život,“ uvedomuje si reprezentant Great Britain Top Team, ktorý je domovom známych mien, ako napríklad Nathaniel Wood (19-6) či Marc Diakiese (17-7). 

Shem Rock má na konte deväť víťazstiev, pričom všetkých súperov ukončil pred časovým limitom. Dvoch knokautoval, ďalších sedem donútil odklepať. Obdobný plán má s najbližším oponentom, ktorého ako hrozbu neberie. „Je to amatér. V prvom kole ho buď knokautujem, alebo uškrtím. Zistí, že toto nie je žiadna hra, ja sa ho snažím zabiť. A ak sa ho nepokúsi zachrániť rozhodca, ja sa nezastavím. Zmaľujem mu tvár,“ varuje Shem Rock svojsky.

PPV a lístky
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Späť
Zdieľať
Diskusia