Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
11. apríla 2024, 14:51
Čas čítania 1:02
Barbora Adamkovičová

Kruto zavraždil vlastnú sesternicu a jej nebohé telo znásilnil. Vrah si pred popravou vypýtal nezvyčajné posledné jedlo

ZAUJÍMAVOSTI NEKROFÍLIA SMRŤ VRAŽDA ZNÁSILNENIA A SEXUÁLNE ZLOČINY
Uložiť Uložené

„Slová nedokážu uniesť váhu mojej viny a hanby,“ priznal vo svojom poslednom liste. Vraždu ľutuje a rodine odkázal, že nikomu nechcel ublížiť.

Nezvyčajná objednávka v americkej väznici. Odsúdený päťdesiatnik Brian Dorsey pred popravou požiadal o obrovské posledné jedlo.

Už takmer 20 rokov si odpykával trest za zabitie vlastnej sesternice a jej manžela, ktorých zastrelil, pretože mu nepožičali peniaze pre drogového dílera. Úrady potvrdili, že okrem brutálnej vraždy dokonca následne znásilnil telo svojej nebohej sesternice, uvádza USA Today.

Dorsey sa však podľa súdnych záznamov k trestnému činu po niekoľkých dňoch priznal, informuje portál Unilad. Rodinám oboch zosnulých sa pred smrťou ospravedlnil prostredníctvom listu, v ktorom prízvukoval, že svoje činy ľutuje a nikdy nikomu nechcel ublížiť. „Slová nedokážu vyjadriť moju skutočnú vinu a hanbu,“ priznal.

Posledné jedlo mnohých znepokojilo

Okrem vyjadrenia ľútosti v spomínanom liste uviedol aj požiadavky na svoje posledné jedlo. To pozostávalo z niekoľkých chodov – dvoch cheeseburgerov, dvoch porcií veľkých hranoliek, kuracích stripsov, klobásy, cibule, šampiňónov, feferónky a extra syrovej pizze. A práve táto obsiahla objednávka vyvolala v príslušníkoch väznice určité obavy – báli sa, že vrahovi nedokážu ľahko nájsť žilu na vpichnutie smrtiacej injekcie.

Odporúčané
Harrison Graham, muž s tromi osobnosťami: vraždil a potom mal styk s mŕtvolami, spával s telami v posteli Harrison Graham, muž s tromi osobnosťami: vraždil a potom mal styk s mŕtvolami, spával s telami v posteli 24. apríla 2024, 9:30

Kriminálnikov zdravotný štýl totiž nepatril k tým najzdravším, navyše v minulosti užíval drogy, ktoré si do tela taktiež vpichoval. Poprava napriek zvýšenému zdravotnému riziku prebehla podľa plánov a Dorseyho smrť bola podľa Fox News „rýchla s plytkými nádychmi“.

Domov
Zdieľať
Diskusia