Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
10. apríla 2024, 11:45
Čas čítania 0:44
refresher team Karolína Uličná

Žena z Texasu má najdlhšie nohy na svete. „Volajú ma Slenderman.“ Zapísala sa aj do Guinnessovej knihy rekordov

Žena z Texasu má najdlhšie nohy na svete. „Volajú ma Slenderman.“ Zapísala sa aj do Guinnessovej knihy rekordov
Zdroj: Unsplash/Anelya Okapova/na voľné použitie
ZAUJÍMAVOSTI GUINNESSOVA KNIHA REKORDOV
Uložiť Uložené

Rodáčka z Austinu je síce držiteľkou svetového rekordu, musí sa však vyrovnávať s krutými poznámkami cudzích ľudí. Zároveň má problémy s randením a hľadaním vhodných nohavíc.

Maci Currin mala len 17 rokov, keď sa zapísala do Guinnessovej knihy rekordov. Vtedy sa ukázalo, že má najdlhšie ženské nohy na svete. Žena meria 207 centimetrov, jej ľavá noha má 134,3 centimetra a pravá dokonca 135,2 centimetra. 

Pre svoju výšku sa stretáva aj s krutými komentármi cudzích ľudí. „Nazývajú ma postavami z hororov, ako napríklad Slenderman,“ hovorí rodáčka z Austinu. Hnusné komentáre sa objavujú aj na jej TikToku, kde často zverejňuje videá. Okrem toho Maci dodáva, že bojuje s vecami, ako je hľadanie dobre padnúcich nohavíc alebo randenie.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Guinness World Records (@guinnessworldrecords)

V rozhovore pre Jam Press povedala, že vždy prevyšuje svojich partnerov, takže sa niektorí cítia nedostatočne a „trápne“. „Vždy keď som randila, najmä s mužmi, ktorí sú oveľa menší ako ja, necítila som sa dobre. Mala som pocit, akoby sa za mňa hanbili.“

Napriek ťažkostiam je Američanka rada za svoje nohy. „V detstve som nenávidela svoju výšku, pretože to bola vec, ktorá zo mňa robila ľahký terč pre deti. Dnes to však vnímam ako výhodu v tom zmysle, že nikto nie je ako ja. Som jedinečná,“ uviedla Maci.

Domov
Zdieľať
Diskusia