Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
1. apríla 2024, 17:35
Čas čítania 0:39
Barbora Fábryová

VIDEO: Šindlerová reaguje na kritiku po odspievaní slovenskej hymny. Nemôže sa vraj páčiť všetkým

HUDBA HOKEJ HUDBA SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené

Zo spievania mala podľa vlastných slov veľkú radosť.

Speváčka Martina Šindlerová na Instagrame zareagovala na negatívne komentáre, ktoré sa spustili po tom, čo pred hokejovým zápasom medzi Bratislavou a Košicami odspievala slovenskú hymnu.

Šindlerová tvrdí, že nečakala, aké emócie vzbudí v Slovákoch jej verzia slovenskej hymny. „Ja som našu hymnu zaspievala po svojom, zo srdca, najlepšie, ako som vedela. Mala som z toho radosť,“ povedala vo videu.

Svojou verziou vraj chcela odprezentovať samotný text hymny a Slovákom odkázať, aby tak tvrdo nespali a rozmýšľali sami za seba. „Všetkým sa zapáčiť nedá a ani nemám tú ambíciu. To je nereálne,“ dodala. 

Šindlerovej výkon sa nezaobišiel bez kritických komentárov

Šindlerovú po odspievaní hymny niekoľko Slovákov zosmiešnilo a dourážalo. „Martina, jedna rada, je absolútne faux pas upravovať štátnu hymnu, je to neúcta, nespievala si Gotta ani Gombitovú, ale ŠTÁTNU HYMNU SLOVENSKEJ REPUBLIKY,“ odkázala jej v komentári Gabriela. 

„Nečudo, že Slovan vypadol po takej hymne,“ zavtipkovala na margo výsledkov zápasov Martina. „Fúha, celkom zle. Aký afekt. A veľké preafektované gestá. Nepáči sa mi to,“ píše ďalší používateľ v komentári.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Martina Schindlerova (@schindlerovamartina)

Domov
Zdieľať
Diskusia