Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti L'Oréal Paris .
1. marca 2024, 9:00
Čas čítania 1:12
Sponzorovaný obsah

Toto sú must-have produkty na žiarivý bronzový glam look. Nalíč sa podľa Romany Škamlovej (MAKE-UP & GOSSIP)

MÓDA MAKE-UP MAKE-UP & GOSSIP REFRESHER VIDEO VIDEO
Uložiť Uložené

Bývalá modelka, mama a zakladateľka neinvazívnej kliniky. Romana ti okrem mejkapových tipov prezradí, aká omladzovacia procedúra je pre ňu top.

Do najnovšieho dielu Make-Up & Gossip si naša Linda pozvala zakladateľku IEM SPA, neinvazívnej kliniky zdravia a krásy. Romanu Škamlovú často vidieť s dokonale žiarivou pleťou a bronzovým líčením, a preto nás zaujímalo, ako tento make-up look dosiahnuť. 

Influencerka, bývalá modelka, vicemiss Slovakia 2007 a CEO kliniky IEM SPA priznala, že v jej kabelke nesmie chýbať parfém, kvalitný balzam na pery s ružovým nádychom a púder, ktorý si nanáša a T-zónu. 

Prvým krokom k jej typickému glam líčeniu je podkladový gél, ktorý jej pleti dodáva mierne opálený nádych. Nepoužíva ho však každý deň, počas bežný dní Romana preferuje prirodzený vzhľad a mejkap nosí minimálne. „Je dobré, keď ma zákazníčky kliniky vidia aj nenalíčenú. S mejkapom sa dá všeličo skryť. Pre mňa je alfou a omegou zdravá a hydratovaná pleť,“ dodáva Romana.

Romana s Lindou si na hydratovanú pleť s bronzovým nádychom naniesli tekutý mejkap s rozjasňujúcim efektom. Naša moderátorka využila L'Oreal True Match, ktorý má veľmi tekutú konzistenciu a na tvári pôsobí prirodzene. Mejkap si zafixovali púdrom a následne naniesli lícenku (Linda použila Maybelline Cheek Heat).

Romana preferuje jemnejší look očných tieňov. Na toto líčenie potrebuješ teplé odtiene, a preto Linda odporúča paletku Maybelline The City Mini Palette. Potom si na oči nakresli linku a nanes maskaru L'Oréal Paris Panorama, ktorá ti krásne vytočí mihalnice. Čerešničkou na záver je rozjasňovač, ktorý si Romana aplikuje na oči a na líčka, čím dosiahne žiarivý glam efekt.

Vyskúšaj novinku L'Oréal Paris Panorama

Počas líčenia Romana vysvetlila, aké ošetrenia robia v jej klinike, ktoré sú vhodné pre ženy 35+ a ktoré pre tínedžerov. Napríklad neinvazívny zákrok Hydrafacial ti hydratuje pleť, aplikuje ti do nej peptidy, zbaví ťa opuchov a je vhodný aj pre mladú pleť. Linda sa neváhala opýtať Romany, ktorý antiageinový prístroj je pre ňu tip-top. To, ako odpovedala, sa dozvieš v najnovšej epizóde Make-Up & Gossip. 

Domov
Zdieľať
Diskusia