Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
9. januára 2024, 16:28
Čas čítania 0:47
Barbora Fábryová

Našli iPhone, ktorý zrejme vypadol z lietadla nad USA. Spadol z výšky takmer 5 kilometrov a stále fungoval

NEWS IPHONE LIETADLO
Uložiť Uložené

Telefón našli takmer nepoškodený.

Národná dopravná bezpečnosť informovala, že našla funkčný iPhone, ktorý pravdepodobne spadol z lietadla, na ktorom sa počas letu vytvorila diera. Mobilný telefón našli popri ceste takmer nepoškodený, informuje The Guardian.

Nájdený mobilný telefón bol v režime lietadla, s polovičnou batériou a otvorenou aplikáciou na vyzdvihnutie batožiny. „Našiel som iPhone na kraji cesty. Prežil pád z výšky 16 000 stôp (4 876,8 metra – pozn. red.) dokonale elegantne,“ napísal na sociálnu sieť X nálezca. Národná dopravná bezpečnosť potvrdila, že ide o druhý nájdený telefón.

Novému boeingu vypadlo počas letu okno

Let číslo 1 282 vyštartoval z medzinárodného letiska v meste Portland v štáte Oregon a smeroval k mestu Ontario v Kalifornii so 171 pasažiermi a šiestimi členmi posádky na palube, spresnila letecká spoločnosť. V čase, keď lietadlo naberalo výšku, sa odrazu oddelilo jedno z jeho bočných okien spolu s časťou steny stroja.

Domov
Zdieľať
Diskusia