Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Maybelline New York.
14. januára 2024 o 16:30
Čas čítania 1:04
Sponzorovaný obsah

Prirodzené nude líčenie, ktoré zvýrazní tvoje črty. Toto je návod modelky Lenky Tekeljak (MAKE-UP & GOSSIP)

MÓDA KOZMETIKA A STAROSTLIVOSŤ O KOŽU MAKE-UP MAKE-UP & GOSSIP
Uložiť Uložené

Okrem toho sa dozvieš, prečo Lenke nestačilo venovať sa modelingu a ako sa zmenil jej život po rozchode.

Tentoraz si do priestorov Beauty Factory Linda Gunišová pozvala modelku, influencerku a zakladateľku módnej značky Lenku Tekeljak. Tá ti ukáže, ako na prirodzený make-up, ktorý zvýrazní tvoje črty a rozžiari ti pleť.

Pred samotným líčením Lenka vytiahla z kozmetickej taštičky must-have produkty, bez ktorých si svoj deň nedokáže predstaviť. V jej kabelke nesmie chýbať hydratačný krém na ruky, obľúbený parfum, púder, zrkadielko a ako alergička sa nezaobíde ani bez kvapiek do nosa.

Líčeniu predchádzala dôkladná príprava pleti. Odličovacím mliekom si Lenka pleť najprv vyčistila od prípadných nečistôt. Následne aplikovala tonikum, ktoré pleť zhydratuje, upokojí, osvieži a taktiež napomôže k udržaniu jej prirodzeného pH. Lenka nezabúda ani na hĺbkovú hydratáciu pomocou séra L’Oréal Paris Revitalift Filler s kyselinou hyalurónovou. Prípravu pleti zakončila jemnou masážou.

Po nanesení make-upu, ktorý si Lenka mieša sama z troch rôznych odtieňov, nasleduje aplikácia krémového korektora L’Oréal Paris. V tomto kroku siahla Lenka opäť po dvoch odtieňoch, z ktorých si namiešala ideálny odtieň na svoju pleť. Lícne kosti a kontúry tváre zvýraznila použitím krémového korektora. Linda už tradične siahla po najtmavšom korektore Maybelline Instant Anti Age Eraser, ktorý jej skvelo poslúžil ako bronzer. 

Keďže má Lenka dlhé a výrazne riasy, špirálu často vynechá. Medzi jej obľúbené produkty však patrí L’Oréal Paris False Lash Bambi Eye, ktorá vytvorí efekt umelých rias.

Počas líčenia Lenka prezradila, ako sa dostala do súťaže Miss Slovensko, čo pre ňu ako modelku bolo najťažšie aj to, ako sa zo sna stať sa ekonomickou konzultantkou stal sen založiť si vlastnú značku. Okrem toho porozprávala o tom, čo sa zmenilo v jej živote po rozchode s priateľom a prečo ju táto zmena nakopla v kariérnom raste.

Domov
Zdieľať
Diskusia