Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
5. januára 2024, 18:08
Čas čítania 0:45
Barbora Adamkovičová

Slovenského brankára Hudáčka vyhodili z klubu už po dvoch dňoch. Prekážalo im, že nepriamo podporoval Putina

ŠPORT HOKEJ VOJNA NA UKRAJINE
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Jeho angažovanie v ruskej KHL sa nevyplatilo.

Slovenský brankár sa v Česku dlho nezdržal. Podľa portálu Šport.sk Július Hudáček končí v českom klube Rytíři Kladno, do ktorého nastúpil len pred dvoma dňami. Dôvodom jeho predčasného odchodu je údajne bojkot a negatívne ohlasy od fanúšikov, prekáža im totiž hráčova minulosť.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa haldari kladno (@haldari_kladno)


V sezóne 2022/23 hrával v ruskej KHL, kam odišiel až po tom, čo Rusko začalo vojenskú inváziu na Ukrajine. Po odohratom období sa mu vyhýbali takmer všetky európske kluby. Prekážala im jeho účasť v ruskej lige, ktorú Putin využíva na vojnovú propagandu. V nasledujúcej sezóne nehral Hudáček za žiadny klub. Do tímu Kladna prišiel len 3. januára, no nestihol odohrať ani jeden zápas.


„Vážení fanúšikovia a partneri klubu, Rytíři Kladno oznamujú, že prišlo k ukončeniu spolupráce s gólmanom Júliusom Hudáčkom. Toto rozhodnutie sme urobili po zhodnotení všetkých aspektov súvisiacich s jeho angažovaním. Dospeli sme k záveru, že pokračovanie spolupráce nie je v záujme klubu ani v záujme hráča. Čaká nás najdôležitejšia časť sezóny a veríme, že do nej pôjdeme s fanúšikmi, partnermi a všetkými podporovateľmi nášho klubu ako jeden tím,“ znie oficiálne vyjadrenie hokejového klubu Kladna.

Julius Hudáček
Zdroj: Александр Головко / Wikimedia Commons / volně k použití
Domov
Zdieľať
Diskusia