Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. februára 2014, 21:37
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Viggo Mortensen a Kirsten Dunst v thrilleri od scenáristu skvelého Drive

FILMY A SERIÁLY DRIVE
Uložiť Uložené

Režisérsky debut scenáristu Drive, Hosseina Aminiho, triller The Two Faces of January prichádza s prvým trailerom. V ňom sa nám predstavuje trio hlavných postáv, ktoré po nešťastnej smrti policajta čaká ťažký útek z Atén.

Viggo Mortensen a Kirsten Dunst v thrilleri od scenáristu skvelého Drive

Režisérsky debut scenáristu Drive (zažiaril v ňom Ryan Gosling) Hosseina Aminiho, triller The Two Faces of January prichádza s prvým trailerom. Ten jasne dáva najavo, že sa po celý film budeme dostávať cez vzťah troch postáv, menovite Chestera (Viggo Mortensen), jeho krásnej manželky Colette (Kirsten Dunst). Stretávajú sa s prievodcom Rydalom (Oscar Isaac), ktorý často prevádza bohatých turistov. Príbeh sa odohráva v roku 1962 v Aténach. Všetko vrcholí pri spoločnej večeri. Tá dospeje až k nešťastnej smrti policajta. Rydal im sľúbi, že sa zbaví tela a dostane ich bezpečne do Turecka. Vo Veľkej Británii má snímka premiéru už 16. mája.

Viggo Mortensen a Kirsten Dunst v thrilleri od scenáristu skvelého Drive
Domov
Zdieľať
Diskusia