Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Karloff.
25. novembra 2023, 10:00
Čas čítania 0:38
Sponzorovaný obsah

„Na WC sa toho deje dosť, ale viac asi radšej nepoviem.“ Pozri si, aký majú vysokoškoláci v Bratislave nočný život (REPORTÁŽ)

VIDEO REFRESHER VIDEO ŠTUDENTI VIDEO
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Vyspovedali sme študentov aplikovanej informatiky, zdravotníctva, žurnalistiky, ale aj folklórny súbor.

Zaujímalo ťa, ako vyzerá nočný život študentov na intrákoch v Mlynskej doline? Pokiaľ áno, tak my ti prinášame reportáž z vysokoškolskej párty, kde bola zábava v plnom prúde. Zasmiali sme sa, dali menšiu anketu a nezabudli sme ani na rozdávanie darčekov.

Náš moderátor Kamil sa neváhal opýtať účastníkov, aký odbor študujú. Našli sme študentov žurnalistiky, zdravotníctva, všeobecnej výživy či aplikovanej informatiky. Stretli sme aj folklórny súbor a Kamil, ako vášnivý folklorista, hneď zapadol do partie. Okrem iného sa s nimi dohodol, že si spolu niekedy zahrajú na heligónke.

Boli sme tiež zvedaví na to, čo také najviac šialené sa deje na študentských akciách. Ukázalo sa, že okrem zachraňovania spolužiakov, bizarností na WC sú tu aj veci, ktoré (radšej) ostávajú zakryté rúškom tajomstva. Okrem iného sme chceli vedieť, aký majú vysokoškoláci obľúbený drink, a potom sme ich odmenili Czechoslovakia Vodka.

Táto vodka je vytvorená z Liehu velejemného kojetinského a čistej tatranskej vody. Za typickú čistú chuť Czechoslovakia Vodka vďačí viacstupňovej filtrácii.

ochutnaj Czechoslovakia vodka
Domov
Zdieľať
Diskusia