Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Answear.
24. novembra 2023, 11:30
Čas čítania 2:12
Sponzorovaný obsah

Ako módne nosiť čižmy nad kolená? Stylingové nápady

Ako módne nosiť čižmy nad kolená? Stylingové nápady
Zdroj: Answear
MÓDA MÓDA MÓDNE DOPLNKY MÓDNE ZNAČKY
Uložiť Uložené

Tu je pár inšpiratívnych stylingových nápadov, ako tieto módne skvosty vkusne začleniť do každodenného šatníka.

Dámske čižmy nad kolená hrejú a dýchajú eleganciou. Sú aj odvážne, štýlové a nesmierne ženské. História dámskych čižiem siaha do viktoriánskej éry, keď boli prvýkrát uvedené na trh. Odvtedy prešli mnohými premenami a stali sa neoddeliteľnou súčasťou šatníka každej milovníčky módy. Tu je pár inšpiratívnych stylingových nápadov, ako tieto módne skvosty vkusne začleniť do každodenného šatníka.

 
Dámske čižmy nad kolená sú ženské a zvodné

Nič sa nevyrovná pocitu, keď si obujete dámske čižmy nad kolená. Tieto elegantné topánky ozvláštnia každý outfit, pričom zdôraznia vašu ženskosť a dodajú vám zmyselnosť. Výber rôznych druhov čižiem ponúka širokú škálu možností od klasických kožených až po trendy semišové. Čižmy môžu byť viac než len obuvou – môžu byť módnym vyjadrením vášho jedinečného štýlu. Na Answear.sk na https://answear.sk/h/cizmy-nad-kolena si vyberte model, ktorý bude podľa vášho vkusu. Či už je pre vás primárna cena, materiál, alebo značka, nastavte si naše filtre a už len vyberajte.

answear
Zdroj: Answear

Čižmy nad kolená –⁠ elegantné outfity na každý deň aj do kancelárie

Čižmy nad kolená sú ideálnym doplnkom na každodenné nosenie, a to aj keď sa chystáte do kancelárie. Kombinujte ich s džínsami a pleteným svetrom, aby ste dosiahli pohodlný, ale štýlový vzhľad. Do práce môžete vybrať čižmy zo semišovej kože a zladiť ich s elegantným kabátom.

Odporúčané
Gravitácia funguje aj v lete: Aké podprsenky zvoliť v horúcich dňoch? Gravitácia funguje aj v lete: Aké podprsenky zvoliť v horúcich dňoch? 2. mája 2024, 12:30

Čižmy nad kolená môžete skombinovať aj s voľným oversized svetrom. Táto kombinácia poskytuje teplejší pocit v chladných dňoch a vytvára ležérny, no stále veľmi štýlový vzhľad.

Na spojenie klasiky a elegancie skúste nosiť čižmy nad kolená s plisovanou sukňou. Táto kombinácia prináša do vášho vzhľadu šarm a ľahkosť a je ideálna na rôzne príležitosti.

Džínsy a čižmy nad kolená sú klasika, ktorá nikdy nevyjde z módy. Vytvorte výrazný vzhľad v kombinácii s tesnými džínsami. Môžete zvoliť ako klasický, tak aj odvážnejší štýl džínsov podľa svojich preferencií. Nezabudnite džínsy doplniť dlhším sakom.

Dokonalý elegantný vzhľad zase vytvoríte monochromatickou kombináciou. Čižmy nad kolená v rovnakej farbe ako váš outfit vytvárajú pohlcujúci a sofistikovaný dojem. Na vytvorenie skutočne ženského vzhľadu so šatami voľte úzke vysoké čižmy nad kolená. Tieto čižmy sú ako stvorené na párovanie s krátkymi šatami alebo sukňami. Kombinujte ich s voľnými ľahkými šatami pre romantický look alebo s tesnejšími šatami pre odvážnejší outfit.

Čižmy mušketierky perfektné na párty

Na večerné akcie a párty sú čižmy mušketierky neprekonateľným módnym prvkom. Vytvorte dojem čižmami, ktoré siahajú až nad kolená, a skombinujte ich s minišatami alebo overalom. Farby ako štýlová čierna alebo tmavobordová budú vždy vytvárať dokonalý kontrast a priťahovať pozornosť.

Odporúčané
Mladý Bratislavčan si otvoril luxusnú čistiareň tenisiek ShinyShoes: Najhoršie, čo môžeš urobiť, je hodiť ich do práčky (Reportáž) Mladý Bratislavčan si otvoril luxusnú čistiareň tenisiek ShinyShoes: Najhoršie, čo môžeš urobiť, je hodiť ich do práčky (Reportáž) 27. apríla 2024, 12:30

Keď teploty klesajú, pletené svetre dámske sú ďalším nevyhnutným prvkom v šatníku. Kombinujte ich s čižmami nad kolená pre dokonalý zimný look. Navyše, v tohtoročnej sezóne sa v módnych kruhoch objavujú zaujímavé farby, ktoré dodajú vašim svetrom moderný nádych. Pastelové odtiene sú stále na vrchole popularity. Svetlé ružové, jemné modré a svetlozelené pletené svetre prinášajú do zimného prostredia sviežosť a ľahkosť. Hnedá, výrazná zelená a sýta modrá tiež zažívajú svoj návrat. Túto sezónu preto stavte na rôzne odtiene hnedej – od teplej cappuccino až po hlbokú čokoládu.

Nebojte sa experimentovať s farbami a vybrať si pletené svetre, ktoré nielen zahrejú, ale aj podčiarknu váš osobný štýl.

Ako skombinovať čižmy a svetre?

Kombinovať čižmy nad kolená s pleteným svetrom je umenie. Netreba sa však báť, základom je správne experimentovať s textúrami! Pletený sveter najlepšie vytvára kontrast s hladkým povrchom čižiem nad kolená. Hrubší úplet a jemná koža dodajú vášmu outfitu zaujímavosť.

Domov
Zdieľať
Diskusia