Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
3. novembra 2023, 12:37
Čas čítania 0:24
Dominik Vetrák

Prison Break sa vráti na obrazovky v novom seriáli. Môžeme sa tešiť na comeback Michaela Scofielda a jeho spoluväzňov?

Prison Break sa vráti na obrazovky v novom seriáli. Môžeme sa tešiť na comeback Michaela Scofielda a jeho spoluväzňov?
Zdroj: Disney+
FILMY A SERIÁLY PRISON BREAK
Uložiť Uložené

Na Hulu a následne na Disney+ sa v budúcnosti objaví nový seriál zo sveta Prison Break. Robia na ňom aj pôvodní tvorcovia?

Streamingová spoločnosť Hulu pracuje na novom seriáli vo svete Prison Break. Podľa zdrojov Deadline však nepôjde o pokračovanie či reboot. Diváci dostanú celkom nový príbeh s novými postavami. Michael Scofield, Lincoln Burrows a spol. sa tak s najväčšou pravdepodobnosťou nevrátia. 

Odporúčané
Marvel chce oživiť pôvodných Avengerov v novom filme. Nedarí sa im a trápi ich zlá kvalita filmov a seriálov Marvel chce oživiť pôvodných Avengerov v novom filme. Nedarí sa im a trápi ich zlá kvalita filmov a seriálov 2. novembra 2023, 11:00

Nový seriál vyvíja Elgin James, spolutvorcca, scenárista a showrunner úspešného seriálu Mayans M.C. Pomáhajú mu s tým tvorcovia pôvodného seriálu.

Jedným z dôvodov, prečo sa už Prison Break v pôvodnom zoskupení nevráti, je možno aj herec Wentworth Miller, ktorý hral hlavnú postavu Michaela Scofielda. Miller v roku 2020 povedal, že s Prison Break skončil a že ako homosexuálny muž odmieta hrať heterosexuálne postavy. 

Najlepšie seriály na Disney+
Zdroj: Disney+
Domov
Zdieľať
Diskusia