Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Samsung.
14. septembra 2023, 13:30
Čas čítania 0:56
Sponzorovaný obsah

5 minút stačí na lepší spánok: povedz nám, ako sa ti spí, a vyhraj smart watch od Samsungu

5 minút stačí na lepší spánok: povedz nám, ako sa ti spí, a vyhraj smart watch od Samsungu
Zdroj: Pexels / Ketut Subiyanto
TECH KVALITA SPÁNKU SAMSUNG SMART HODINKY SÚŤAŽ
Uložiť Uložené

Ak patríš medzi ľudí, ktorých deň sa začína až po prvej káve, zbystri svoju pozornosť.

Možno máš pocit, že spíš dostatočne dlho na to, aby sa tvoje telo zregenerovalo. Tak prečo sa stále cítiš unavený? Pretože rozhodujúca nie je dĺžka, ale kvalita spánku. A tá závisí od viacerých faktorov – napríklad či sa pred spaním vystavuješ modrému svetlu, o koľkej chodievaš spať a podobne. Hoci sledovanie rozkošných zvieratiek na Tiktoku ti možno pred spaním pomáha uvoľniť sa, určite nepomáha tomu, aby si ráno vstal svieži. 

Zisti, či dobre spíš, a vyhraj inteligentné hodinky

Zlé spánkové návyky sú pre mnohých ľudí také zaužívané, že si ich často ani nevšimnú. Preto je dobré mať pomocníka, ktorý bude dohliadať na tvoj spánok a odporučí ti, aké opatrenia máš do svojho života zaviesť, aby si si v noci naozaj oddýchol. V tom ti pomôžu inteligentné hodinky Samsung Galaxy Watch6, ktoré sledujú jednotlivé fázy spánku a vyhodnocujú ich kvalitu. Na základe výsledkov ti potom odporučia vhodný denný režim.

Dobrou správou je, že tieto hodinky môžeš získať zadarmo. Stačí vyplniť krátky dotazník nižšie, kde zadáš svoju e-mailovú adresu, a automaticky sa tak zapojíš do súťaže so značkou Samsung. Výherca bude kontaktovaný na zadanom e-maile, tak ho nezabudni uviesť.

Dotazník sa týka spánku a nezaberie ti viac ako 5 minút. Otázky ti pomôžu zamyslieť sa nad tým, prečo si cez deň unavený a čo ti môže pomôcť s kvalitou spánku. V dotazníku nájdeš aj užitočné tipy, na čo si dať pozor, ak sa chceš po prebudení cítiť naozaj svieži.

Domov
Zdieľať
Diskusia