Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
4. augusta 2023, 16:13
Čas čítania 0:51
Richard Balog

Cena týchto riflí od značky Chanel ťa dvihne zo stoličky. Stoja toľko, čo ojazdené auto

Cena týchto riflí od značky Chanel ťa dvihne zo stoličky. Stoja toľko, čo ojazdené auto
Zdroj: Chanel
MÓDA CHANEL LUXUSNÉ MÓDNE ZNAČKY
Uložiť Uložené

Model z kolekcie jeseň/zima 2023 je najnovším hitom internetu.

Produkty z dielní módneho domu Chanel nikdy neboli dostupné pre každého, ale v posledných mesiacoch vyleteli ceny na sekundárnom trhu do astronomických výšin, a to nielen v prípade ikonických modelov kabeliek.

Dokonalým príkladom sú klasické rifle s vysokým pásom a monogramom CC s pôvodnou cenou približne 2 000 eur, ktoré reselleri ponúkajú za trojnásobnú cenu, uvádza Highsnobiety. Ak si chcel svoj pár, neskoro...

Odporúčané
Drake je prvý raper, ktorý zarobil 5 miliónov dolárov z jedného koncertu v americkej aréne Drake je prvý raper, ktorý zarobil 5 miliónov dolárov z jedného koncertu v americkej aréne 3. augusta 2023, 12:55

Návrhy riflí od Chanel sú zvyčajne len minimálne zdobené a vždy sa tešili spoľahlivému dopytu, ale skutočný rozmach zaznamenali tento rok, keď denimová mánia zachvátila istú skupinu zákazníkov aj influencerov, ktorí ťažia z trendu Y2K. Ako ich môžu nosiť muži, ukázal Kendrick Lamar na prehliadke poslednej haute couture kolekcie Chanel.

Pôvodná cena verzie s dvojitým C bola približne 2 000 eur a nebyť toho, napíšeme, že sú fakt cool. Ponúkajú vysoký pás, uvoľnený široký strih, zaujímavý tmavomodrý odtieň a celoplošnú potlač monogramu, ktorá vyzerá skvelo. 

Ak sa ti páči štýl denimu s potlačami, atraktívne vyhotovenia nájdeš aj v portfóliu značiek ako Denim Tears, Loewe, Marine Serre alebo Chrome Hearts. Ceny za jednotlivé modely sú síce stále poriadne vysoké, ale nepresahujú hranicu 1 000 eur. 

Pôvodná cena riflí s monogramom CC bola približne 2 000 eur.
Pôvodná cena riflí s monogramom CC bola približne 2 000 eur. Zdroj: Chanel

Len prednedávnom internet zaplavil ošiaľ okolo základného bieleho trička s motívom F1 z kolekcie Cruise 2023, ktorý bol v predaji v obchodoch Chanel za viac ako 4 200 eur. 

Domov
Zdieľať
Diskusia