Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Hotel Lomnica.
22. augusta 2023, 10:30
Čas čítania 0:42
Sponzorovaný obsah

Gastro s úrovňou Michelina na Slovensku? Nájdeš ho v tomto hoteli vo Vysokých Tatrách (REPORTÁŽ)

VIDEO CESTOVANIE CESTOVANIE PO SLOVENSKU GASTROPRIEMYSEL REPORTÁŽE ZO SLOVENSKA
Uložiť Uložené

Za nadštandardnými službami, výnimočným gastrom a jedinečnými zážitkami nemusíš ísť vôbec za hranice.

Keď sa povie pojem Michelin, určite si predstavíš najlepšiu svetovú kuchyňu niekde mimo Slovenska. Vedel si, že za „michelinským“ gastrozážitkom a nadštandardnými službami naozaj nemusíš ísť za hranice? Čakajú ťa totiž v našom národnom klenote, vo Vysokých Tatrách. Reč je o Hoteli Lomnica, z ktorého ti prinášame reportáž o našich zážitkoch a dojmoch.

Ubytovanie Hotel Lomnica ponúka nadštandardné služby, wellness a krásne prostredie. Ozajstnou výnimočnosťou hotela je špičková gastronómia, o ktorej sme sa presvedčili aj my. Pokiaľ chceš teda zažiť pravý „fine dining“, v Hoteli Lomnica ťa čaká 8- alebo 11-chodové degustačné menu, ktorého prípravu môžeš sledovať naživo. Premohol ťa hlad, ale nechceš sedieť v reštaurácii? Hotel Lomnica má pre teba pripravené aj špeciálne street food menu s chutným občerstvením a nápojmi.

A čo tak raňajky v oblakoch? Nechaj sa vyniesť do výšin s gastrobalónom, ktorý je jediný na Slovensku. Okrem iného, v rámci služieb môžeš vystúpiť na Lomnický štít so sprievodcom, pozorovať medvede či kochať sa galériou. Taktiež ťa Hotel Lomnica prenesie do roku 1930 vzácnym veteránom, ktorý ti dopraje zážitkovú jazdu.

Ubytuj sa v Hoteli Lomnica
Domov
Zdieľať
Diskusia