Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti L'Oréal.
8. augusta 2023, 15:00
Čas čítania 0:48
Sponzorovaný obsah

Očar svoje okolie „femme fatale“ mejkapom s výraznými perami. Inšpiruj sa od Just Klaudy (Make-up & Gossip)

MÓDA MAKE-UP MAKE-UP & GOSSIP
Uložiť Uložené

Just Klaudy a Linda Gunišová ti poradia techniky a produkty, s ktorými docieliš tento šarmantný „make-up look“.

Máš chuť oživiť si svoju tvár šarmantným chic mejkapom? Do salónu krásy si Linda Gunišová zavolala influencerku a vyštudovanú farmaceutku Klaudiu (@justklaudy).  V tejto časti Make-up & Gossip sa naučíš, ako si spraviť očarujúci „femme fatale look“, a dozvieš sa aj útržky z Klaudiinho života.

Bez čoho by Just Klaudy nikdy nevyšla von? Je to balzam na pery, ktorý si vždy nanesie pred líčením. Klaudia preferuje podkladovú bázu, ktorá pôsobí veľmi prirodzene. Ak ani ty nemáš rada plné prekrytie, skús zafarbené sérum L’Oréal Paris True Match Nude Plumping Tinted Serum. A či už si robíš kontúry krémovou tyčinkou, alebo púdrom, určite nevynechaj čelo.

Čo sa týka mihalníc, tak pravidlo „menej je niekedy viac“ u Klaudie neplatí. Aj Linda preferuje husté mihalnice, ktoré si vytvorila špirálou L’Oréal Paris Mega Volume Collagene 24h. Na obočie potrebuješ ceruzku s kefkou, ktorou si ho nakreslíš, a následne pekne rozmažeš. Čerešničkou na torte sú výrazné červené pery, ktoré docieliš rúžom L’Oréal Paris Color Riche Intense Volume Matte Colors of Worth s odtieňom Le Rouge Confident.


Just Klaudy baví biológia a vo videu prezradila, prečo sa rozhodla prejsť z medicíny na farmaceutiku. Okrem iného sa dozvieš o jej začiatkoch na Instagrame, zásnubách alebo to, aké má estetické úpravy na svojom tele.

Domov
Zdieľať
Diskusia