Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. júla 2023, 13:25
Čas čítania 0:40
Dominik Vetrák

Šéf Disney kritizuje marvelovky: Budeme natáčať menej filmov a seriálov

Šéf Disney kritizuje marvelovky: Budeme natáčať menej filmov a seriálov
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY DISNEY+ MARVEL MARVEL FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Staronový šéf Disney kritizuje bývalé vedenie a množstvo marveloviek, ktorými zahltili fanúšikov.

Staronový šéf Disney Bob Iger, ktorý znovu nastúpil do roly riaditeľa štúdia po tom, čo z nej odstúpil Bob Chapek, už robí viaceré zmeny. Jednou z nich je aj tvorba marvelovského obsahu pre streamingovú službu Disney+. Podľa Igera začal Marvel robiť príliš veľa seriálov, čím znížili záujem a pozornosť divákov. Podľa neho to vyústilo do komerčného neúspechu Ant-Man and the Wasp: Quantumania. 

Odporúčané
Najväčšia hollywoodska kríza za 60 rokov: herci a scenáristi štrajkujú. Končí sa nakrúcanie väčšiny amerických filmov a seriálov Najväčšia hollywoodska kríza za 60 rokov: herci a scenáristi štrajkujú. Končí sa nakrúcanie väčšiny amerických filmov a seriálov 13. júla 2023, 18:06

„Rozhodne nás niektoré projekty sklamali a očakávali sme od nich lepšie výsledky. Chceli sme divákom ponúknuť viac obsahu, no bolo toho až príliš veľa a postupne o to strácali záujem.“

Majú už ľudia dosť superhrdinských príbehov? Je to možné, aj keď úspech snímok Guardians of the Galaxy 3 a Spider-Man: Across the Spiderverse skôr dokazuje, že je to o kvalite. Marvelovské seriály sú väčšinou len priemerné, zatiaľ čo ich filmy, ktoré vydali po Avengers: Endgame, občas sklamali. 

Domov
Zdieľať
Diskusia