Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. júla 2023, 11:35
Čas čítania 3:38
Martin Adam Pavlík

Ktoré koncerty na Pohode nesmieš zmeškať? Tu sú naše tipy

Ktoré koncerty na Pohode nesmieš zmeškať? Tu sú naše tipy
Zdroj: Pohoda Festival
HUDBA FESTIVAL POHODA FESTIVALY HUDBA
Uložiť Uložené

Tieto vystúpenia musíš vidieť.

Festival Pohoda otvoril svoje brány netradične o deň skôr, teda v stredu. Ak si však ešte stále doma a na trenčianske letisko sa zatiaľ iba balíš a chystáš, nemaj strach, o žiadne koncerty si neprišiel. V noci boli jedine párty v campoch.

Program sa oficiálne začína až dnes, a aby sme ti uľahčili náročné rozhodovanie sa, na ktoré koncerty ísť a čoho sa vzdať, pripravili sme pre teba zopár tipov. Ak sa nimi budeš riadiť, veríme, že tohtoročnú návštevu Pohody rozhodne neoľutuješ.  

Festival Pohoda
Zdroj: Festival Pohoda

Štvrtok

Alina Pash (Urpiner stage, 19:00 – 20:00)


Nech už si pustíš od tejto talentovanej Ukrajinky čokoľvek, už po minúte budeš mať vyrazený dych. Absolútne jedinečný zjav, z ktorého srší originálnosť. Garantujeme ti, že si nič podobné nikdy nepočul (a ani nevidel – jej videoklipy sú úkazy samy osebe). Ťažko ju žánrovo zaradiť, „škatuľkám“ sa vyhýba ako čert krížu.

Tridsaťročná Alina Pash na Slovensku vystúpila v Bratislave počas takzvaného Koncertu pre všímavých, ktorý organizovala Pohoda pri príležitosti výročia Nežnej revolúcie. Predstavila sa však už aj na svetoznámych festivaloch ako Burning Man, Sziget, Eurosonic či Electric Castle. Vidieť ju na veľkom pódiu bude nepochybne veľký zážitok. 

Čítaj na ďalšej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 1 z 4
Domov
Zdieľať
Diskusia