Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Tento článok je PR správa spoločnosti Answear.
19. júna 2023, 12:30
Čas čítania 2:13
Sponzorovaný obsah

Oblečenie a doplnky, ktoré nemá každá druhá: kolekciu inšpirovanú výnimočnými ženami môžeš mať aj ty

Oblečenie a doplnky, ktoré nemá každá druhá: kolekciu inšpirovanú výnimočnými ženami môžeš mať aj ty
Zdroj: Answear.sk.
MÓDA MÓDA ÚSPEŠNÉ ŽENY
Uložiť Uložené

Uchmatni si svoj kúsok z kolekcie BE SHERO, ktorá vznikla v spolupráci s poľskou umelkyňou.

Túžiš po šatách, tričku či mikine, ktoré neuvidíš na každom kroku? Kolekcia BE SHERO, ktorú predstavila značka Answear.LAB, ti tento sen pomôže splniť. Nájdeš tu šaty na leto, štýlové rifľové bundy, jednoduché, ale aj extravagantné doplnky. Návrhy sú výsledkom spolupráce s umelkyňou a ilustrátorkou Magdalénou Pankiewicz. Súčasťou kolekcie sú prvky inšpirované ženskými hrdinkami známymi z histórie. Ich sila sa odráža v ich charaktere, zručnostiach a talente. Hoci im život napísal rôzne scenáre a pripravil prekvapivé momenty, zachovali si chladnú hlavu.

„Každá kolekcia od Answear.LAB je príbehom žien, ktoré sa prostredníctvom módy venujú dôležitým témam, inšpirujú a motivujú. Tentoraz povzbudzujeme ženy nahlas a jasne, aby vzali veci do vlastných rúk a verili vo vlastnú silu. Kolekcia BE SHERO je chválou nezávislosti, žitia života podľa vlastných podmienok, ženskej sily, s ktorou môžeme meniť svet a konať, pričom zostávame sami sebou,“ opísala Aga Wojnicka, koordinátorka projektu. 

Coco Chanel aj Simone de Beauvoir

SHERO je hviezdou svojho života. Hrdinkou, ktorá nečinne nesedí a neľutuje sa. Nedovolí, aby s ňou ľudia zle zaobchádzali. Nedovolí, aby jej iní diktovali, čo má robiť. Ak spadne, postaví sa a ide ďalej. Má kontrolu nad svojím životom a môže dosiahnuť, o čom sníva. Aj ty môžeš byť ako ona.

objav kolekciu BE SHERO

Buď hrdinkou. Buď autentická, neber sa vážne a nezabúdaj na svoje korene. Návrhy obsiahnuté v kolekcii BE SHERO sú venované ženám, ktoré sú verné svojim hodnotám a štýlu. Autorky kolekcie hľadali inšpiráciu medzi ženami, ktorým sila charakteru a vôle umožnila zostať samými sebou. Rosa Parks, Coco Chanel, Georgia O’Keefe či Simone de Beauvoir zasvätili svoje životy tomu, aby sa svet stal lepším miestom. Boli to húževnaté vizionárky s originálnym štýlom a presvedčením. Preto sú skutočnými SHERO a vzormi pre budúce generácie žien.

Kolekcia plná emócií a rebélie

Kolekcia BE SHERO však nemá núdzu ani o súčasné hrdinky. Svedčí o tom aj spolupráca s ilustrátorkou Magdalénou Pankiewicz. Jej práce boli publikované v článkoch a v knižných publikáciách o ženskej problematike a teraz sa objavujú na tričkách, ktoré sú súčasťou BE SHERO. Pre kolekciu vytvorila päť farebných umeleckých grafík, ktoré zosobňujú ženskú silu.

„V mojich ilustráciách je vždy najdôležitejšia žena, jej svet a celá škála jej emócií. Preto sa inšpiráciou pre ilustrácie Answear.LAB stala moderná rebelka. Rebelská a sebavedomá. Chcela som, aby táto séria motivovala mladú generáciu dievčat, aby sa nebáli dať na prvé miesto seba. Aby mali pocit, že všetky tvoríme jednu komunitu Rebel Girls,“ hovorí Magdaléna Pankiewicz.

Answear, oblečenie, tipy na šaty
Zdroj: Answear.sk

Kolekcia BE SHERO spája všetky sebavedomé ženy aj na Slovensku, ktoré si veria a svoj život majú pevne v rukách – Janka Topánka, Ivanka Antal, Petra Slamková, Lauren, ale aj Saša Gachulincová sú obrazom ženskej sily, originality a sebahodnoty. Každá z nich je autentická, odvážna a hravá – rovnako ako kúsky z kolekcie.

Ukáž, že aj ty si SHERO

Buď svojská, ukáž svoju osobnosť a nechaj svoj štýl vyniknúť aj na festivale Colours of Ostrava. „Či ste rebelky, alebo romantické duše, v ANSWEAR zóne môžete 19. až 22. júla ukázať svoju autenticitu, odvahu a nadhľad ako správne hrdinky. V zóne naberiete dávku inšpirácie z kolekcie Answear.LAB, vychutnáte si osviežujúce drinky a nebude chýbať ani zábava v podobe rôznych aktivít či kolotoča šťastia, kde môžete vyhrať zaujímavé ceny,“ hovorí Nicole Groesslová, country manažérka pre Slovensko a Česko.

Dlhé šaty na leto zvýrazňujúce siluetu, oversize košele a množstvo ďalších kúskov z novej BE SHERO kolekcie nájdeš v e-shope Answear.sk.

zisti viac
Domov
Zdieľať
Diskusia