Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš poslednú stranu článku:
Tipy na predĺžený víkend na Slovensku: 5 lacných aj drahších Airbnb s najkrajšími výhľadmi na slovenské hory

Minidom v Horných Hámroch 

Minidom v Horných Hámroch ponúka krásny výhľad na okolitú prírodu a kopce.
Minidom v Horných Hámroch ponúka krásny výhľad na okolitú prírodu a kopce. Zdroj: Airbnb

Cena za noc: 94 €

Do tohto malého domčeka s názvom Kiva cabin sa síce zmestia iba dvaja ľudia, no jeho miniatúrnosť, zdá sa, nerobí hosťom žiaden problém. K dispozícii je plne funkčná a zariadená kuchyňa, ktorej priestor sa prelína s obývacou izbičkou s obrovským oknom. 

A práve z tohto čarovného miesta je nádherný výhľad na okolitú zeleň a kopce. Pokochať sa výhľadmi môžeš aj z horného poschodia, kde sa nachádza spálňa, alebo z vonkajšej terasy, na ktorej sú zavesené svetielka. Tie dotvárajú príjemnú atmosféru. Čo hovoria na dom hostia? Napríklad Natália, ktorá ubytovanie navštívila minulý rok v septembri, napísala: „Krásne ubytovanie v nádhernom prostredí.“ Miesto a ubytovanie sa páčilo aj mnohým ďalším vrátane zahraničných hostí. 

Minidom v Horných Hámroch ponúka krásny výhľad na okolitú prírodu a kopce. Minidom v Horných Hámroch ponúka krásny výhľad na okolitú prírodu a kopce. Minidom v Horných Hámroch ponúka krásny výhľad na okolitú prírodu a kopce. Minidom v Horných Hámroch ponúka krásny výhľad na okolitú prírodu a kopce.
Zobraziť galériu
(6)

Zrub v Donovaloch 

Luxusný zrub v Donovaloch ponúka krásny výhľad na slovenské hory.
Luxusný zrub v Donovaloch ponúka krásny výhľad na slovenské hory. Zdroj: Airbnb/Instagram/leicalosers

Cena za noc: 1 090 €

Luxusný zrub Chalet Donovalley sa nachádza v turisticky obľúbenej slovenskej obci Donovaly. Prenajať si ho môže dokopy šesť hostí, pričom ubytovať sa môžu v troch spálňach. No a aby mal každý svoj komfort, nájdeš tam aj štyri kúpeľne s toaletami. V zrube sa nachádza aj súkromná sauna a vírivka, ktorá je umiestnená na terase. 

Na terase sa však môžeš nielen do sýtosti vykúpať, ale aj sa pokochať okolitým výhľadom na nádherné kopce Veľkej Fatry. O čarovnej atmosfére tohto ubytovania napísal hosť Alib, ktorý v ňom bol ubytovaný v decembri v roku 2020. „Všetko na fotografiách je skutočne rovnaké a zodpovedá opisu. Je tam magická atmosféra,“ napísal. 

Luxusný zrub v Donovaloch ponúka krásny výhľad na slovenské hory. Luxusný zrub v Donovaloch ponúka krásny výhľad na slovenské hory. Luxusný zrub v Donovaloch ponúka krásny výhľad na slovenské hory. Luxusný zrub v Donovaloch ponúka krásny výhľad na slovenské hory.
Zobraziť galériu
(6)

Minidom v Podbrezovej 

Minidom v Podbrezovej ponúka krásne výhľady na hory.
Minidom v Podbrezovej ponúka krásne výhľady na hory. Zdroj: Airbnb

Cena za noc: 93 €

Minidom Panorama TinyHouse sa nachádza v obci Podbrezová v Banskobystrickom kraji. Ponúka ubytovanie pre troch hostí. Dom má jednu spálňu, kúpeľňu, kuchyňu a disponuje aj miestečkom vyhradeným na prácu.

Minidom ti ponúka nádherný výhľad na hory. Ako píše jedna z návštevníčok Janka, je vhodný pre „páry, ktoré chcú vypnúť od internetu“, keďže tam nie je WiFi. Pre nádherné výhľady ju však s najväčšou pravdepodobnosťou ani potrebovať nebudeš. V TinyHouse sa páčilo aj Romane, ktorá napísala: „Určite odporúčam každému, kto si chce užiť pokojný a romantický víkend. Výhľady sú krásne, prístup hostiteľa veľmi milý a príjemný.“

Minidom v Podbrezovej ponúka krásne výhľady na hory. Minidom v Podbrezovej ponúka krásne výhľady na hory. Minidom v Podbrezovej ponúka krásne výhľady na hory. Minidom v Podbrezovej ponúka krásne výhľady na hory.
Zobraziť galériu
(6)
Anketa:
Ktoré ubytovanie sa ti páčilo najviac? 
Minidom v Štiavnických Baniach.
Dom v Banskej Štiavnici.
Minidom v Horných Hámroch.
Zrub v Donovaloch.
Minidom v Podbrezovej.
Minidom v Štiavnických Baniach.
9 %
Dom v Banskej Štiavnici.
3 %
Minidom v Horných Hámroch.
19 %
Zrub v Donovaloch.
31 %
Minidom v Podbrezovej.
38 %
Čítaj na predchádzajúcej strane
Dočítal si celý článok
Strana 2 z 2
Domov
Zdieľať
Diskusia