Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš poslednú stranu článku:
BEAUTY DROP: Brutálne SPF, sexi paletka do 10 eur a všetko pre letný glow od Fenty Beauty aj Kylie Cosmetics

6. Riri v letných farbách na tvoje líčka, pery aj telo

Fenty Beauty by Rihanna predstavilo kolekciu Summatime. Všetky produkty sú farebne inšpirované západom slnka: prechádzajú zo sýtej oranžovej do intenzívnej fialovej. V ponuke je hydratačný tekutý rúž v dvoch tmavých odtieňoch, ktorými zažiariš na letných večierkoch.

Odporúčané
TOP 10 riaseniek, ktoré patria medzi najlepšie hodnotené na trhu. Za niektoré dáš len 10 eur TOP 10 riaseniek, ktoré patria medzi najlepšie hodnotené na trhu. Za niektoré dáš len 10 eur 21. marca 2024, 11:30

Novú rovnošatu dostala aj obľúbená Match Stix, teda multifunkčná tyčinka na pery a aj líca v univerzálnej farbe, ktorá by sa mala mierne prispôsobiť tvojmu odtieňu pleti. Nechýba ani Fenty Icon, ikonický matný krémový rúž značky má v letnej kolekcii hneď niekoľko odtieňov. Zbierku si môžeš doplniť aj farebnou značkovou fľaškou na vodu.

Cena: od 14 do 27 €

Letná kolekcia Fenty Beauty.
Letná kolekcia Fenty Beauty. Zdroj: Fenty Beauty by Rihanna

7. Jednoduchý krém od kultovej značky

The Ordinary uviedlo v máji tento nový hydratačný produkt s beta glukánom. Značka, ktorá kedysi priniesla revolúciu vo vzdelávaní konzumentov a donútila nás všetkých vyslovovať názvy ingrediencií a pamätať si ich koncentrácie, konečne prišla s produktom s gélovou textúrou.

Hodí sa pre kohokoľvek, ale ľahkú textúru ocenia najmä majitelia mastnej pleti.

Obsahuje prírodné zvlhčujúce faktory, ktoré udržiavajú pokožku dobre hydratovanú a chránenú, a tiež beta glukán a ceramidy na ochranu kožnej bariéry, zmiernenie začervenania a upokojenie.

Cena: 14,40 €

Natural Moisturizing Factors + Beta Glucan.
Natural Moisturizing Factors + Beta Glucan. Zdroj: The Ordinary

8. Žiarivé pohladenie od Kylie Jenner

Značka Kylie Cosmetics predstavila letnú novinku, ktorá žiari na kilometre. Ide o ľahký nelepivý rozjasňovač na telo v štyroch odtieňoch. Nanáša sa rovnomerne a má saténový finiš. Úplne zaschýna, takže nebudeš mať nepríjemný pocit, a nemal by sa príliš otierať o oblečenie.

Odporúčané
Parfum ako prejav osobnosti: Tipy na vône pre teenagerov Parfum ako prejav osobnosti: Tipy na vône pre teenagerov 29. februára 2024, 11:33

Môžeš ho použiť samostatne alebo zmiešať s hydratačným krémom pre menej badateľný efekt. Použi ho pozdĺž kľúčnych kostí, na ramenách či na nohách a budeš vyzerať presne ako celebrity zachytené na večierkoch v lete.

Cena: 28,99 €

Body Glow.
Body Glow. Zdroj: Kylie Cosmetics
Čítaj na predchádzajúcej strane
Dočítal si celý článok
Strana 2 z 2
Domov
Zdieľať
Diskusia