Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
11. mája 2023, 16:28
Čas čítania 1:05
Martin Adam Pavlík

VIDEO: Agresívny McGregor napadol svojho budúceho súpera a odkázal mu, že mu zlomí nos

VIDEO: Agresívny McGregor napadol svojho budúceho súpera a odkázal mu, že mu zlomí nos
Zdroj: Twitter/@MMAFighting
ZAUJÍMAVOSTI BOJOVÉ ŠPORTY CONOR MCGREGOR MMA THE ULTIMATE FIGHTER UFC
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Horkokrvnému Írovi opäť rupli nervy.

Najbližším súperom írskeho MMA zápasníka Conora McGregora bude bývalý šampión Bellatoru Američan Michael Chandler. Ich zápas bude vyvrcholením reality šou The Ultimate Fighter, ktorú organizuje UFC už od roku 2005. Obaja zápasníci budú v šou trénermi a budú medzi sebou súperiť s vlastným tímom nádejných MMA talentov. Tí zase budú bojovať o cennú zmluvu v najprestížnejšej lige zmiešaných bojových umení.

Síce ešte nevieme, kedy očakávaný zápas bude, ako píše portál MMA Fighting, na internet unikol útržok z trailera na šou, kde vidno fyzický konflikt medzi oboma zápasníkmi. Po slovnej prestrelke McGregor hrubo odsotí Chandlera. Čo však nasledovalo po tom, nevieme.

Z videa je však zjavná ich vzájomná nevraživosť. Poriadne nahnevaný Ír pred úderom stihol Američanovi odkázať, že mu zlomí nos. Konflikt medzi zápasníkmi priznal ešte skôr prezident UFC Dana White, doteraz však nie je úplne zrejmé, čo mu predchádzalo. Zvyšok tak uvidíme až priamo v televíznej šou.

Zápasníci si v poslednom čase vymieňajú cez sociálne siete odkazy a predikujú vzájomný zápas, pričom každý z nich si verí na výhru. Pred začiatkom šou sa jeden o druhom vyjadrovali s rešpektom a pokorou, po spomenutom incidente vraj medzi nimi panuje už iba zlá krv. 31. sériu populárnej šou začnú vysielať 30. mája na ESPN a ESPN+. Potrvá do 15. augusta.

Predtým než si McGregor konečne s Chandlerom zmeria sily v klietke, musí podstúpiť šesť mesiacov testovania na drogy v rámci antidopingovej politiky UFC. Podľa portálu MMA Fighting však Íra ešte tento rok netestovali, čo ich zápas iba odďaľuje.


Domov
Zdieľať
Diskusia