Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. apríla 2023, 9:11
Čas čítania 0:38
Tímea Krauszová

Slovák v UFC Martin Buday si pripísal na konto ďalšie víťazstvo, v najznámejšej organizácii je stále neporazený

SLOVENSKO BOJOVÉ ŠPORTY MARTIN BUDAY MMA UFC
Uložiť Uložené

Na UFC Fight Nighte zvíťazil na body nad Američanom Jakom Collierom.

Martin Buday si udržiava status neporazeného na pôde UFC. Je iba druhým Slovákom, ktorému sa podarilo dostať do najprestížnejšej MMA organizácie na svete, a na UFC Fight Night zvíťazil na body nad americkým súperom Jakom Collierom. Rozhodcovia svorne rozhodli 29 : 28 v prospech Budaya.

Odporúčané
Slovák v UFC Martin Buday: Vémola ma nezaujíma, zápas s ním nepotrebujem. Mojím cieľom je dostať sa do top 15 ťažkej váhy UFC Slovák v UFC Martin Buday: Vémola ma nezaujíma, zápas s ním nepotrebujem. Mojím cieľom je dostať sa do top 15 ťažkej váhy UFC 29. októbra 2021, 12:30

„Na jednej strane sa z víťazstva teším, ale na druhej strane nie som úplne spokojný so svojím výkonom,“ povedal po zápase. Vraví, že Colliera chcel udržiavať pod konštantným tlakom, čo mu úplne nevyšlo, no je rád, že vyhral. Je pripravený trénovať ďalej, aby mohol lepšie knokautovať.

Zverenec Attilu Végha z trnavského Spartakus Fight Gymu a bývalý šampión Oktagonu ťahá víťaznú šnúru už roky, v UFC zatiaľ absolvoval tri zápasy a vo všetkých triumfoval. 

Domov
Zdieľať
Diskusia