Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. apríla 2023, 10:40
Čas čítania 0:35
Dominik Vetrák

Bude Flash najlepšou komiksovkou od DC? Po novom traileri si myslíme, že áno

Bude Flash najlepšou komiksovkou od DC? Po novom traileri si myslíme, že áno
Zdroj: Warner Bros. Discovery
FILMY A SERIÁLY THE FLASH
Uložiť Uložené

Svet DCEU končí, no zdá sa, že to konečne bude na vysokej úrovni.

Štúdio Warner Bros. Discovery láka na júnovú premiéru filmu The Flash ďalším podareným trailerom. V ňom sú rovno dvaja Batmani, dvaja Flashovia, Supegirl či záporák Generál Zod. V traileri sa toho deje až-až vrátane legendárnej hlášky Michaela Keatona ako Batmana: „You want to get nuts? Let’s get Nuts.“ The Flash vyzerá ako najlepšia komiksovka zo sveta DCEU.

Odporúčané
Pravda o Jackiem Chanovi: „Je to šovinistické prasa,“ povedala oscarová Michelle Yeoh. Jeho homosexuálna dcéra bola bezdomovkyňa Pravda o Jackiem Chanovi: „Je to šovinistické prasa,“ povedala oscarová Michelle Yeoh. Jeho homosexuálna dcéra bola bezdomovkyňa 26. apríla 2023, 14:30

Flash bude v tomto filme cestovať do minulosti, aby zachránil svoju matku pred smrťou. Namiesto toho však zničí časovú os a prepojí viaceré dimenzie, vďaka čomu sa stretne so svojím druhým ja či inou verziou Batmana v podaní Michaela Keatona z filmov Batman a Batman Returns od režiséra Tima Burtona.

V snímke si zahrali Ezra Miller, Michael Keaton, Ben Affleck, Michael Shannon či Sasha Calle. Režíroval Andy Muschietti (horory It) podľa scenára od Christiny Hodson (Birds of Prey) a Jobyho Harolda (Edge of Tomorrow, Obi-Wan Kenobi). Premiéry sa dočkáme 15. júna 2023. 

Domov
Zdieľať
Diskusia