Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. apríla 2023, 10:48
Čas čítania 1:01
Adriana Královičová

Nová taška od značky Bottega Veneta je na nerozoznanie od papierovej tašky z potravín, cena ťa však zabolí

MÓDA MÓDA MÓDNE DOPLNKY
Uložiť Uložené

Talianska značka chce, aby si chodil nakupovať štýlovo.

Bottega Veneta prišla na trh s módnym doplnkom, ktorý sa inšpiroval klasickou papierovou taškou na nákup. Aj keď sa na prvý pohľad zdá, že je naozaj z papiera, je vyrobená z kože a podšitá semišom. Ak rozmýšľaš, ako svoju cestu po čerstvý chlieb povýšiť na inú úroveň, nech sa páči, jej cena začína na 1 500 eurách.  

Atypický kúsok si, samozrejme, vyžiadal niekoľko komentárov s negatívnym názorom. „Toto by ste fakt mohli prenechať Balenciage,“ komentuje vtipne fanúšik na Instagrame. „Namiesto toho, aby naozaj použili papier, je znovu vyrobená z kože. Ach, neexistuje pre nás už žiadna nádej,“ naráža na ekologický rozmer výrobku ďalší. 

Podobné tašky napríklad vyrobila aj značka Jill Sander, ktorá ich vtedy predávala za 290 dolárov. Našli sa aj takí, ktorým sa kúsok od talianskej značky páči, no siahnu radšej po lacnejšej verzii. „Zbožňujem! Ale radšej si vyberiem tašku od Jill Sander, ktorú navrhol Raf Simons a stojí len 290 dolárov,“ zanecháva komentár fanúšik. 

Pod kreatívnym vedením Matthieua Blazyho bola taška navrhnutá v dvoch veľkostiach. Na výber máš z malej a zo stredne veľkej tašky. Vyrobená je zo stopercentnej teľacej kože. Malá taška stojí na oficiálnej stránke 1 500 eur, zatiaľ čo za väčšiu verziu zaplatíš 2 000 eur. Kabelka má klasickú bledohnedú farbu papiera. Nemá žiadne výrazné emblémy, ušká sú veľmi tenké, takisto ako na taške zo supermarketu. 

Módny doplnok si pozri v galérii

Bottega Veneta, móda,doplnky,taškyBottega Veneta, móda, doplnkyBottega Veneta, móda, doplnkyBottega Veneta, móda
Zobraziť galériu
(7)
Anketa:
Čo na tento kúsok hovoríš?
Cool!
Nezaujíma ma to.
Cool!
20 %
Nezaujíma ma to.
80 %
Domov
Zdieľať
Diskusia