Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. februára 2023, 13:30
Čas čítania 0:47
Adriana Královičová

Kim Kardashian uvádza letnú kolekciu značky Skims. V kampani pózujú „mimozemšťania“ v plavkách

Kim Kardashian uvádza letnú kolekciu značky Skims. V kampani pózujú „mimozemšťania“ v plavkách
Zdroj: Skims
MÓDA KIM KARDASHIAN MÓDA PLAVKY
Uložiť Uložené

Tešíš sa na leto? Z letnej kolekcie Skims môžeš byť oblečená od hlavy až po päty.

Kim Kardashian do valentínskej kolekcie pozvala talianske herečky zo seriálu White Lotus. Jej najnovšiu letnú kolekciu promujú modelky prezlečené za mimozemšťanov. 

25-dielna kolekcia plaviek príde na trh 21. februára. Ceny sa pohybujú od 25 do 88 dolárov, nakupovať môžeš na oficiálnej stránke značky. Na výber máš plavky rôznych tvarov, plážové oblečenie aj vlasové doplnky. „Iný svet existuje – volá sa Skim Swim,“ píše značka na svojom Instagrame. 

V kampani pózuje aj samotná reality hviezda, relaxujúca na ležadle pri bazéne. Obklopená je modelkami, ktoré majú na hlave masky mimozemšťanov. Oblečené sú v rôznych farbách či strihoch plaviek.  

skims,kim kardashian, móda
Zdroj: Skims

„Viem, že ste to už čakali, Skims plavky sú konečne tu. Pripravte sa na naše najväčšie predstavenie s úplne novými štýlmi a farbami. Musíte ich vidieť naživo, aby ste uverili, aké sú dokonalé,“ informuje v príspevku na sociálnej sieti Skims. 

K častiam kolekcie patrí nový micro scoop top, mikro minisukňa, topy bikín s dlhým rukávom aj topy bez ramienok, cyklistické kostýmy a nariasené šaty. Kim sa rozhodla navrhnúť aj vlasové doplnky určené na nosenie k bazénu či na pláž. Produkty prichádzajú v klasických, neutrálnych odtieňoch béžovej, hnedej či šedej. V limitovanej edícii máš na výber z dvoch farieb, a to neónovo-zelená a modrá.

skims,kim kardashian, módaskims,kim kardashian, módaskims,kim kardashian, módaskims,kim kardashian, móda
Zobraziť galériu
(11)
Domov
Zdieľať
Diskusia