Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. decembra 2022 o 9:30
Čas čítania 4:26
Lukáš Čelka

Dievčatko z vianočnej reklamy na Kofolu má už 23 rokov: Dodnes ma ľudia spoznávajú v ambulancii, kde pracujem (Rozhovor)

Dievčatko z vianočnej reklamy na Kofolu má už 23 rokov: Dodnes ma ľudia spoznávajú v ambulancii, kde pracujem (Rozhovor)
Zdroj: archív spoločnosti Kofola
REFRESHER KOFOLA VIANOCE
Uložiť Uložené

Vianočná reklama je natoľko populárna, že ju vysielajú už takmer 20 rokov.

„Nie, nie. Ja nemusím, ja už ho vidím!“ Na Slovensku či v Česku neexistuje vari nikto, kto by nepoznal hlášku z legendárnej vianočnej reklamy na Kofolu. Keďže ju vyrábali takmer pred dvadsiatimi rokmi, je jasné, že malé dievčatko v hlavnej úlohe už dávno dievčatkom nie je. Zo Sandry Flemrovej je dnes už dospelá 23-ročná žena.

Odporúčané
Slovenka Eva je vodička električky: Muži ma už skúšali zbaliť. Na Obchodnej mi opitý mladík počas noci skočil do cesty (Rozhovor) Slovenka Eva je vodička električky: Muži ma už skúšali zbaliť. Na Obchodnej mi opitý mladík počas noci skočil do cesty (Rozhovor) 17. decembra 2022 o 14:30

Rozhodli sme sa s ňou preto spojiť a zistiť, čo robí dnes a ako si na natáčanie obľúbeného spotu spomína po rokoch. Sandra pre Refresher prezradila, že aj keď reklamu vysielajú už toľko rokov, stále ju má veľmi rada a nikdy sa jej nezdala obohraná.

O tom, že naďalej funguje aj na ľudí, svedčí i to, že Sandru dodnes pravidelne spoznávajú, najmä v jej práci, v ordinácii. „Všímam si, že sa na mňa niektorí pacienti viac usmievajú, pričom ide o nápadné úsmevy. Natoľko nápadné, až je z nich jasné, že ma poznajú,“ dodáva Sandra s tým, že momentálne pracuje ako sestrička u zubnej lekárky.

Na našom webe ti pravidelne prinášame rozhovory s inšpiratívnymi a zaujímavými ľuďmi. Naposledy sme vyspovedali napríklad prvú slovenskú morskú pannu či organizátora fetišistických akcií. Ak chceš podporiť našu snahu stále skvalitňovať obsah a získať neobmedzený prístup k článkom, pridaj sa do klubu Refresher+.

Oprav ma, ak sa mýlim, ale legendárna vianočná reklama, v ktorej si si zahrala, vznikla v roku 2003. Koľko si vtedy mala rokov?

Nemýliš sa. Mala som vtedy tri a pol roka.

Spomínaš si na niečo z jej natáčania?

Keďže som mala len tri roky, veľa si z toho nepamätám. Vybavujú sa mi však záblesky spomienok na to, ako sme po dotočení reklamy hrali guľovačku s režisérom Martinom. 

Spomínam si aj na to, že na natáčaní so mnou bola aj kamarátka Klárka. Vždy keď sme mali nachvíľku voľno, tak ma rozptyľovala.

Sandra točila reklamu, keď mala ešte len tri roky.
Sandra točila reklamu, keď mala ešte len tri roky. Zdroj: se svolením Sandry Flemrové

Ako reagovali ostatné deti na to, že sa objavuješ v telke? Napríklad v škole, keďže reklama bežala každý rok a vysielajú ju dodnes.

Pridaj sa do klubu REFRESHER+
Základné
5 €
Účtuje sa raz za 4 týždne
1,25 € / Týždeň
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Menej reklám
150 kreditov každé 4 týždne na nákup benefitov
Ročné - 17 %
60 € 50 €
Účtuje sa raz za rok
0,96 € / Týždeň
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Úplne bez reklám
2 000 kreditov ihneď na nákup benefitov
Zdieľanie článkov kamošom
Všetky možnosti predplatnéhoMám zľavový kód
Dokončením súhlasím s pravidlami a podmienkami portálu Refresher.
Domov
Zdieľať
Diskusia