Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. novembra 2022, 14:05
Čas čítania 7:35
Lukáš Čelka

Daniel robí večierky pre fetišistov: U nás sa môže diať úplne všetko, ktokoľvek si vie užiť príjemnú chvíľu s hocikým (Rozhovor)

Daniel robí večierky pre fetišistov: U nás sa môže diať úplne všetko, ktokoľvek si vie užiť príjemnú chvíľu s hocikým (Rozhovor)
Zdroj: Archív/Freak Night
ZAUJÍMAVOSTI FETIŠ TELESNÉ MODIFIKÁCIE
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Daniel tvrdí, že večierky, ktoré organizuje, sú omnoho priateľskejšie než väčšina „kluboviek“.

Daniel Dobrý je šéfom českého projektu Obscurefreaks, ktorý stojí za rôznymi subkultúrnymi akciami. Nájdeš medzi nimi napríklad Freak Show či Freak Night určenú pre fetišistov, ale aj Grave Party alebo Grave Night pre fanúšikov gotickej scény.  

Odporúčané
Organizátorky singles párty v Bratislave, kam chodí lásku hľadať 500 ľudí: O tretej to na parkete vyzerá všelijako (Rozhovor) Organizátorky singles párty v Bratislave, kam chodí lásku hľadať 500 ľudí: O tretej to na parkete vyzerá všelijako (Rozhovor) 11. júna 2022, 9:30

Na ich akciách sa môže zúčastniť ktokoľvek, stačí, ak dodrží dresscode. Takisto je na nich prísne zakázané fotografovať, keďže publikum má povolené takmer všetko a „človek si počas večera môže pokojne užiť príjemnú chvíľu s niekým iným“.

Hoci majú mnohí ľudia obavy z návštevy podobných akcií, aj keď ich BDSM samotné fascinuje, organizátor tvrdí, že na to nie je dôvod. „Paradoxne, naše večierky sú omnoho priateľskejšie než väčšina klasických ,kluboviek‘, na ktorých sa človek bojí, aby nedostal cez hubu len preto, že vyzerá inak. Toto sa u nás nedeje,“ hovorí s tým, že dvere majú otvorené pre každého, kto je „iný“ a mohol by byť z toho dôvodu inde terčom.

Páčia sa ti články, v ktorých sa venujeme rôznym zaujímavým témam mimo mainstreamu a snažíme sa ti priblížiť rôzne subkultúry? Chcel by si ich na našom webe vidieť viac? Ak áno, môžeš nás podporiť tým, že sa pridáš do klubu Refresher+. Kvalitný obsah totiž môžeme tvoriť len vďaka našim predplatiteľom.
Daniel Dobrý, organizátor fetišistických akcií.
Daniel Dobrý, organizátor fetišistických akcií. Zdroj: Archív/Daniel Dobrý

Vieš mi bližšie opísať, aké akcie organizuješ a čo na nich môžu návštevníci zažiť? 

Primárne sa zameriavame na akcie, ktoré spadajú do „škatuľky“ nejakej danej subkultúry s presahom do popkultúry. Snažíme sa spojiť to najlepšie z oboch scén a vytvoriť tak nový formát eventov so zaujímavým a nevšedným programom. Od nového roku sme však rozviazali spolupráce s niektorými akciami, ktoré sa zaoberali inými témami. 

Odporúčané
Bol som na slovenskej fetišistickej párty: na okázalé večierky plné erotiky sa chodia odviazať aj vrcholoví manažéri Bol som na slovenskej fetišistickej párty: na okázalé večierky plné erotiky sa chodia odviazať aj vrcholoví manažéri 17. marca 2024, 12:30

Chceme sa totiž naplno venovať najmä podujatiam pre gotickú a fetišistickú scénu, a to s tým, že máme v pláne do nich vniesť techno hudbu ako jeden z hlavných prvkov. To platí hlavne pri gotike, keďže toto spojenie v Česku ani na Slovensku nebýva zvykom.

Predtým než som sa ťa chystal osloviť, zaujala ma vaša Freak Show zameraná na fetiš komunitu a elektronickú hudbu. Čo sa na takejto akcii deje?

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 124744 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Čo všetko sa deje na fetišistických eventoch. 
  • Aké pomôcky môžeš nájsť vo „workshopových kútikoch“. 
  • Za akých podmienok sa môžeš zúčastniť na akcii. 
  • Koľko ľudí akcie navštevuje a v akej vekovej kategórii. 
  • Čo je ako jediné na fetišistických akciách zakázané robiť.
Domov
Zdieľať
Diskusia