Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je vytvorený v rámci mediálnej spolupráce so spoločnosťou Lovestream. 
24. novembra 2022 o 10:00
Čas čítania 1:28

Festival Lovestream minulý rok predviedol úspešný prvý ročník. Organizátori prezradili nové zmeny a aj meno prvého headlinera

Festival Lovestream minulý rok predviedol úspešný prvý ročník. Organizátori prezradili nové zmeny a aj meno prvého headlinera
Zdroj: LOVESTREAM FESTIVAL
HUDBA
Uložiť Uložené

Môžeš sa tešiť na kapelu Imagine Dragons.

Nový slovenský festival Lovestream má za sebou prvý úspešný ročník. Do nášho hlavného mesta sa mu toto leto podarilo prilákať veľké mená hudobnej scény. V zozname headlinerov si mohol vidieť kapelu Red Hot Chili Peppers, Dua Lipu, Lost Frequencies či Caluma Scotta.

 
V roku 2023 však festival čaká niekoľko zmien. Neobávaj sa, Lovestream zostane v Bratislave, ale sťahuje sa na nové miesto a menia aj termín, aby si si atmosféru mohol vychutnať naplno. Kde sa bude festival konať, ti ešte neprezradíme, no môžeme ti povedať, že bude od 18. do 20. augusta. Okrem toho, organizátori odhalili meno prvého headlinera. Môžeš sa tešiť na jednu z najžiadanejších kapiel súčasnosti – Imagine Dragons. Ďalej ti prezradíme, kedy si môžeš kúpiť vstupenku. 

viac o festivale

Uvidíš plnohodnotnú koncertnú show

Tak ako minulý rok posledný deň festivalu zakončí koncert najväčšieho headlinera. Imagine Dragons predvedú plnohodnotnú koncertnú show v rámci svojej MERCURY WORLD TOUR v nedeľu 20. augusta.

 
„Po úvodnom ročníku festivalu sme chceli udržať latku rovnako vysoko, hádam sa nám to touto skvelou kapelou podarilo. Teší nás to o to viac, že pôjde o 90-minútový plnohodnotný koncert, ktorý bude krásnym záverom nášho trojdňového festivalu. Aj kvôli tomuto headlinerovi sme sa rozhodli pre posun v kalendári na mesiac august. Veríme, že to všetci fanúšikovia ocenia,“ vysvetľuje organizátorka Silvia Nemčovičová. 


Charakteristický zvuk, chytľavá melódia a dlhý zoznam hitov, aj tak by sa dali vystihnúť Imagine Dragons. Kapela v zložení Dana Reynoldsa, Bena Mckeeho, Waynea Sermona a Daniela Platzmana momentálne patrí medzi najpredávanejšie v tomto storočí. Doteraz predali viac ako 75 miliónov albumov a podľa magazínu Billboard vydali tri najlepšie rockové skladby desaťročia: Believer, Thunder a Radioactive


Tento rok vydali svoj šiesty album s názvom Mercury-Act2. V septembri ho doplnila rozšírená edícia Night Visions, ktorá vznikla pri príležitosti desaťročného jubilea debutového albumu. V nedeľu 20. augusta potešia fanúšikov známymi hitmi ako Thunder, Demons, Believer, Bones či Radioactive

 
Ako sme ti povedali v úvode, festival bude trvať od 18. do 20. augusta. Ďalšou novinkou sú trojdňové vstupenky – prvých 5555 kusov bude v predaji za zvýhodnenú cenu 159 eur. Potom sa ich cena bude zvyšovať. Aktuálne informácie o cenách nájdeš na webe festivalu Lovestream alebo predajnej siete Ticketportal. Predaj vstupeniek štartuje 25. novembra o 11.00 h.

kúp si lístok
lovestream
Zdroj: LOVESTREAM FESTIVAL
Domov
Zdieľať
Diskusia